GeForce Now Üyeliği alınır mı??

Arkadaşlar GeForce Now üyeliği almayı düşünüyorum sizce alınır mı? şuanda yaz indirimi de var sizce değermi alınırsa da hangi paketi almalıyım yardımcı olurmusunuz
3 aylık alınır bence ayda 60TL ye geliyor.

Ama 1 ayda istediğim oyunları sömürürüm fazlasına gerek yok dersen 1 aylık paket de alınabilir.

kısa vadede nternetin iyiyse oyun oynamak için güzel bi yöntem ama uzun vadede baktığında verilen para karşılığı alınan hizmete değmez
tabi ilerde yeni oyunlar gelir hizmet iyileşirse o zaman uzun vadede de düşünülebilir

Arkadaşlar GeForce Now üyeliği almayı düşünüyorum sizce alınır mı? şuanda yaz indirimi de var sizce değermi alınırsa da hangi paketi almalıyım yardımcı olurmusunuz
Hocam eğerki internetiniz iyiyse alınır. Bence almışken 6 aylık dahaa mantıklı

Hocam tek düşünmen gereken şey şu "Benim internetim buna yetiyor mu ve yeteri kadar oyuna sahip miyim ?" çünkü yeteri kadar oyunun yoksa ve 3 aylık 6 aylık alırsan boşuna para vermiş oluyorsun, ama benim steam epic vb tarzı yerler de çok oyunum var ben bunları en az 3 ay oynarım diyorsan 3 aylık, 6 ay oynarım diyorsan 6 aylık al, internetinin yeteceğine eminsen ama test etmek istiyorsan, hatırladığım kadarıyla 1 günlük 1 saatlik yada 12 saatlik paketi vardı onları alıp test edebilirsin

Bence Alma 30 Mbps upload olsa bile delay oluyor mouse çok gecikiyor alıp denedim internetin çok iyi olması lazim

Hocam tek düşünmen gereken şey şu "Benim internetim buna yetiyor mu ve yeteri kadar oyuna sahip miyim ?" çünkü yeteri kadar oyunun yoksa ve 3 aylık 6 aylık alırsan boşuna para vermiş oluyorsun, ama benim steam epic vb tarzı yerler de çok oyunum var ben bunları en az 3 ay oynarım diyorsan 3 aylık, 6 ay oynarım diyorsan 6 aylık al, internetinin yeteceğine eminsen ama test etmek istiyorsan, hatırladığım kadarıyla 1 günlük 1 saatlik yada 12 saatlik paketi vardı onları alıp test edebilirsin
Ben denedim ücretsiz olanı güzel oynattı bi 30 dk bloodhunt felan yani ne bilm....
Acaba The Last of As felan pc ye geldiğinde burayada gelirmi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kısa vadede nternetin iyiyse oyun oynamak için güzel bi yöntem ama uzun vadede baktığında verilen para karşılığı alınan hizmete değmez
tabi ilerde yeni oyunlar gelir hizmet iyileşirse o zaman uzun vadede de düşünülebilir
Şu aralar saçma sapan oyunları getiriyorlar kütüphanelerine🤦

Son düzenleme:
Görüntü ve içerik bakımından alınmaz en iyisi bossteroid
Cloud gaming ile alakan olmadıgını bu kadar belli etme boosteroidde tr serveri yok eu server bakılıcaksa en kaliteisi shadow.tech tabii türkiyeye göre pahalı ama boosteroid ile gfc serevrler yuzunden karsilasitirlmaz

Cloud gaming ile alakan olmadıgını bu kadar belli etme boosteroidde tr serveri yok eu server bakılıcaksa en kaliteisi shadow.tech tabii türkiyeye göre pahalı ama boosteroid ile gfc serevrler yuzunden karsilasitirlmaz
😹

Bossteroid baya iyi kalitede hizmet veriyor

TR sunucularında da EU sunucularında da kullandım GFN.
Hunt: Showdown isimli bi oyun var, oynarken çok fena FPS droplar, bağlantı kopmaları yaşıyordum. Bayadır o oyunu oynuyordum sadece diğer oyunlarda performansı nasıl tam hatırlamıyorum ama sadece oynadığım oyuna bakarak konuşacak olursam kesinlikle tavsiye etmiyorum.
TR sunucuları, Avrupa sunucularından daha da beter bu arada.

Geri