Neler Yeni

🔥İndirim GeForce NOW Yaz Kampanyası

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
6 Aylık çok çok iyi fiyat.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Berkarda

80+ Silver
avrupada var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

euro ile satılanda varsa alırım kardeşim freede takılıp duruyor hep

PUBG de gelir mi acaba ?
gta 5 pubg gelmez bence yoksa sunucuları bi anda çöker :ROFLMAO: csgoda çökerse şaşırmam

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
avrupada var mı

euro ile satılanda varsa alırım kardeşim freede takılıp duruyor hep

gta 5 PUBG gelmez bence yoksa sunucuları bi anda çöker :ROFLMAO: csgoda çökerse şaşırmam
Avrupa'da var hem de çok daha iyi. Farklı paketler de var mesela 120hz 4080 2k vs. Ama yerinde olsam Boosteroid deneyin yakınızda sunucusu varsa daha iyi olur. TR'de sunucusu yok en yakın Romanya 50ms oluyor o yüzden iyi değil. Gfn TR 10ms Adana'dayım. Boosteroid daha iyi çünkü oyun kütüphanesi acayip iyi PS oyunları, Rockstar vs çok iyi oyunlar var sitesinden bi bakın. Gfn en ucuz paket 10 euro'ydu sanırım standart 60fps 2080 1080p. 3080'li paket de var

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Sana uzaktan yansıtılan bir bilgisayardsn oyunları donma kasma olmadan, indirmeden oynuyorsun. Tek yapman gereken üyelik ve oyunu geçerli platformlardan satın alman.
55 download var hangi ayarlarda kasmadan oynarım ve evdekilerde ping falan çıkar mı acaba.

Birde bunda galiba amerika sunucusunda falan sıra beklemeden oynuyorum diyenler falan vardı nasıl oluyor o iş

• Beğen

YazılımKafa

80+ Silver
55 download var hangi ayarlarda kasmadan oynarım ve evdekilerde ping falan çıkar mı acaba.

Birde bunda galiba amerika sunucusunda falan sıra beklemeden oynuyorum diyenler falan vardı nasıl oluyor o iş
55 sabitse sorunsuz şekilde 1080 p oynarsın. Oyuna göre kullanım değişiyor anlık . Genelde anlık 15-20 falan kullanıyor ama çok değişken olduğu için 50 ve üstü olması ideal. İkinci soruya gelirsek başka ülkenin sunucusuna bağlanırsan gecikme artar. Brn tavsiye etmem , zaten şuan pek bekleme olmuyor.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
55 sabitse sorunsuz şekilde 1080 p oynarsın. Oyuna göre kullanım değişiyor anlık . Genelde anlık 15-20 falan kullanıyor ama çok değişken olduğu için 50 ve üstü olması ideal. İkinci soruya gelirsek başka ülkenin sunucusuna bağlanırsan gecikme artar. Brn tavsiye etmem , zaten şuan pek bekleme olmuyor.
Oyunlarına baktım da bende god of war falan var ama onlar yokmuş cyberpunk içinde almayayım dedim.

• Beğen

YazılımKafa

80+ Silver

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Basic sürümde her türlü sıra bekliyorsun. Ben 24,35 mbps kullandım şu anda da 75 kullanıyorum tüm ayarlar max sorun yaşamıyorum. İnternetin 5G değilse kesinlikle ethernet kullanmalısın. Bizde Fiber 5G var WiFi sorunsuz oynuyorum.

Oyunlarına baktım da bende god of war falan var ama onlar yokmuş cyberpunk içinde almayayım dedim.
GoW 2022 yaz öncesi geldi haziran sonu temmuz başı gibi de çıktı. PS NOW olduğu için çıkarıldı. Eğer önceden GFN üzerinden gow oynadıysan hâlâ oynayabilirsin gow

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Basic sürümde her türlü sıra bekliyorsun. Ben 24,35 mbps kullandım şu anda da 75 kullanıyorum tüm ayarlar max sorun yaşamıyorum. İnternetin 5G değilse kesinlikle ethernet kullanmalısın. Bizde Fiber 5G var WiFi sorunsuz oynuyorum.

GoW 2022 yaz öncesi geldi haziran sonu temmuz başı gibi de çıktı. PS NOW olduğu için çıkarıldı. Eğer önceden GFN üzerinden gow oynadıysan hâlâ oynayabilirsin gow
Hiç oynamadım ucuzken denemek için ilk defa alıp oynayacaktım ama kendi bilgisayarımda da 60fps oynarım herhalde.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,385
Üyeler
165,350
Son üye
TuncDevrim
Top Bottom