gta 5 pubg gelmez bence yoksa sunucuları bi anda çöker csgoda çökerse şaşırmamPUBG de gelir mi acaba ?
Avrupa'da var hem de çok daha iyi. Farklı paketler de var mesela 120hz 4080 2k vs. Ama yerinde olsam Boosteroid deneyin yakınızda sunucusu varsa daha iyi olur. TR'de sunucusu yok en yakın Romanya 50ms oluyor o yüzden iyi değil. Gfn TR 10ms Adana'dayım. Boosteroid daha iyi çünkü oyun kütüphanesi acayip iyi PS oyunları, Rockstar vs çok iyi oyunlar var sitesinden bi bakın. Gfn en ucuz paket 10 euro'ydu sanırım standart 60fps 2080 1080p. 3080'li paket de varavrupada var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
euro ile satılanda varsa alırım kardeşim freede takılıp duruyor hep
gta 5 PUBG gelmez bence yoksa sunucuları bi anda çöker csgoda çökerse şaşırmam
55 download var hangi ayarlarda kasmadan oynarım ve evdekilerde ping falan çıkar mı acaba.Sana uzaktan yansıtılan bir bilgisayardsn oyunları donma kasma olmadan, indirmeden oynuyorsun. Tek yapman gereken üyelik ve oyunu geçerli platformlardan satın alman.
55 sabitse sorunsuz şekilde 1080 p oynarsın. Oyuna göre kullanım değişiyor anlık . Genelde anlık 15-20 falan kullanıyor ama çok değişken olduğu için 50 ve üstü olması ideal. İkinci soruya gelirsek başka ülkenin sunucusuna bağlanırsan gecikme artar. Brn tavsiye etmem , zaten şuan pek bekleme olmuyor.55 download var hangi ayarlarda kasmadan oynarım ve evdekilerde ping falan çıkar mı acaba.
Birde bunda galiba amerika sunucusunda falan sıra beklemeden oynuyorum diyenler falan vardı nasıl oluyor o iş
Oyunlarına baktım da bende god of war falan var ama onlar yokmuş cyberpunk içinde almayayım dedim.55 sabitse sorunsuz şekilde 1080 p oynarsın. Oyuna göre kullanım değişiyor anlık . Genelde anlık 15-20 falan kullanıyor ama çok değişken olduğu için 50 ve üstü olması ideal. İkinci soruya gelirsek başka ülkenin sunucusuna bağlanırsan gecikme artar. Brn tavsiye etmem , zaten şuan pek bekleme olmuyor.
God of war sonradan kaldırıldı.Oyunlarına baktım da bende god of war falan var ama onlar yokmuş cyberpunk içinde almayayım dedim.
Basic sürümde her türlü sıra bekliyorsun. Ben 24,35 mbps kullandım şu anda da 75 kullanıyorum tüm ayarlar max sorun yaşamıyorum. İnternetin 5G değilse kesinlikle ethernet kullanmalısın. Bizde Fiber 5G var WiFi sorunsuz oynuyorum.55 download var hangi ayarlarda kasmadan oynarım ve evdekilerde ping falan çıkar mı acaba.
Birde bunda galiba amerika sunucusunda falan sıra beklemeden oynuyorum diyenler falan vardı nasıl oluyor o iş
GoW 2022 yaz öncesi geldi haziran sonu temmuz başı gibi de çıktı. PS NOW olduğu için çıkarıldı. Eğer önceden GFN üzerinden gow oynadıysan hâlâ oynayabilirsin gowOyunlarına baktım da bende god of war falan var ama onlar yokmuş cyberpunk içinde almayayım dedim.
Hiç oynamadım ucuzken denemek için ilk defa alıp oynayacaktım ama kendi bilgisayarımda da 60fps oynarım herhalde.Basic sürümde her türlü sıra bekliyorsun. Ben 24,35 mbps kullandım şu anda da 75 kullanıyorum tüm ayarlar max sorun yaşamıyorum. İnternetin 5G değilse kesinlikle ethernet kullanmalısın. Bizde Fiber 5G var WiFi sorunsuz oynuyorum.
GoW 2022 yaz öncesi geldi haziran sonu temmuz başı gibi de çıktı. PS NOW olduğu için çıkarıldı. Eğer önceden GFN üzerinden gow oynadıysan hâlâ oynayabilirsin gow