Neler Yeni

GeForce NOW'da görüntü bulanık

skaan

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kaan şimşek
1674482160375.png

GeForce NOW da şu an görüntü bulanık gözüküyor net değil internetim TurkNet 46 Mbps eğer GeForce NOW Premium alırsam aynı sorun devam eder mi ona göre alacağım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

etnetalw

80+ Bronze
Sorunu cok basit. :)
Süperonline sunucularında barınıyor geforce now.
Süperonline peeringi olan firma. Millenicom. Tercihinizi milleni taraflı yaparsanız düzelir. Videomda var 1080p 60fps 24mbps de akıcı oynadım :)
Ara bağlantı kalitesi.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Sorunu cok basit. :)
Süperonline sunucularında barınıyor geforce now.
Süperonline peeringi olan firma. Millenicom. Tercihinizi milleni taraflı yaparsanız düzelir. Videomda var 1080p 60fps 24mbps de akıcı oynadım :)
Ara bağlantı kalitesi.
Allakası yok
1674482160375.png

GeForce NOW da şu an görüntü bulanık gözüküyor net değil internetim TurkNet 46 Mbps eğer GeForce NOW Premium alırsam aynı sorun devam eder mi ona göre alacağım.
44mbpslik görüntüde illa bulanma olacaktır ve sonuna kadar kullanmayın 35de felan kullanın max

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

etnetalw

80+ Bronze
Allakası yok

44mbpslik görüntüde illa bulanma olacaktır ve sonuna kadar kullanmayın 35de felan kullanın max
:) Alakası yokmu şakamısınız siz?
Telekomikasyon/Network/Gsm/Hosting alanında gelişmiş yabancı şirket ceo-yetkilileri ile goruşmeler yapan bir kişiyim kendimi illa tanıtmamı gerekli?
Süperonline sunucusuna bağlanmak icin sol ile peeringi olan bir firma tercih etmen gerekli ki direkt bağlantı ile kayıpsız hızlı bir bağlantı olsun.
Arkadaşımda 100mbps fiber netgalaksi mevcut tt routing tt pop noktası cıkışı ve o akıcı oynayamazken ben 24mbps ile 1080p 60fps akıcı oynadım. Routing de o tt ile gitti ben sol ile :) 2 sinin arasında fark var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allakası yok

Kendisi türknet kullanıcıs ve türknet den türknete ping atmış :)
Önemli olan süperonline ip li geforce now a tracert atması lazım. pingplotter dan.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
:) Alakası yokmu şakamısınız siz?
Telekomikasyon/Network/Gsm/Hosting alanında gelişmiş yabancı şirket ceo-yetkilileri ile goruşmeler yapan bir kişiyim kendimi illa tanıtmamı gerekli?
Süperonline sunucusuna bağlanmak icin sol ile peeringi olan bir firma tercih etmen gerekli ki direkt bağlantı ile kayıpsız hızlı bir bağlantı olsun.
Arkadaşımda 100mbps fiber netgalaksi mevcut tt routing tt pop noktası cıkışı ve o akıcı oynayamazken ben 24mbps ile 1080p 60fps akıcı oynadım. Routing de o tt ile gitti ben sol ile :) 2 sinin arasında fark var.

Kendisi türknet kullanıcıs ve türknet den türknete ping atmış :)
Önemli olan süperonline ip li geforce now a tracert atması lazım. pingplotter dan.
Sürekli milleni savunup sürekli bilgi hakkında kendini övmeniz zaten amacınızı belli ediyor.
2. olarak bende de milleni var ve bazen yeri geliyor 50mbpsde bulanıklaşma yapıyor akşam saattlerinde bunun geforce now sunucuları ile alakalı olduğu çok bariz ayrıca ben neden sabahın 10da 24mbpse çektiğim zaman siz gibi stabil bir görüntü alamıyorum ?
Ya siz 720pyi 1080p ile karıştırıyorsunuz veya milleniyi bu kadar abartmayın.

etnetalw

80+ Bronze
Sürekli milleni savunup sürekli bilgi hakkında kendini övmeniz zaten amacınızı belli ediyor.
2. olarak bende de milleni var ve bazen yeri geliyor 50mbpsde bulanıklaşma yapıyor akşam saattlerinde bunun geforce now sunucuları ile alakalı olduğu çok bariz ayrıca ben neden sabahın 10da 24mbpse çektiğim zaman siz gibi stabil bir görüntü alamıyorum ?
Ya siz 720pyi 1080p ile karıştırıyorsunuz veya milleniyi bu kadar abartmayın.
Millenicom övsem? Türktelekom kullanmam ve.
Netbone atlantisnet fixnet filen önermem?
Hadi savunsam hem davet kodumu atarım? Sizcede bir gariplik yokmu saçmalamayın.

skaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kaan şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar tarışmak yerine bana uygulamam gereken şeyleri söylerseniz bende denemiş olurum ve sonuçları paylaşırım ayrıca millenicom,türknet ile alakası olduğunu sanmıyorum

skaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kaan şimşek
Pingplotter5 indiriniz.
Kurulum videosu izleyiniz. Sonra dediğim şeyi yazarsanız sevinirim :)
teşekkür ederim deniyeceğim sonucu paylaşacağım herhangi bir sıkıntı çıkmaz değilmi?

etnetalw

80+ Bronze
teşekkür ederim deniyeceğim sonucu paylaşacağım herhangi bir sıkıntı çıkmaz değilmi?
Hayır. Cunku cıkan sonuçlar yerel ip veya sunucu ip adresleri sizlerden bağımsızdır. Fakat statik ip kullanıcısı iseniz ipleri karayıp ping ve ordaki routing domainleri atınız.

Free pakettir. Premium ile herhangi bir fark yoktur sadece oturum süresi ve süre beklememe özelliği mevcut.
Test amaçlı burdan gorebilirsiniz.

skaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kaan şimşek
Hayır. Cunku cıkan sonuçlar yerel ip veya sunucu ip adresleri sizlerden bağımsızdır. Fakat statik ip kullanıcısı iseniz ipleri karayıp ping ve ordaki routing domainleri atınız.

Free pakettir. Premium ile herhangi bir fark yoktur sadece oturum süresi ve süre beklememe özelliği mevcut.
Test amaçlı burdan gorebilirsiniz.
1674491529179.png

şimdi attığınız kodu nereye yazıcağım

Top Bottom