Geforce nowda premiumda 60fpsin üstüne çikiliyor mu?

Impe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,729
300fpsde alsak bize 60fps geldigini söylediler bu sadece ücretsizde mi yoksa preium içinde dahil mi?

Çıkmıyor diye biliyorum önceden 120 fps vardı rekabetçi modunda o da kalktı galiba

60 FPS üzeri kullanamazsın diye biliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
60 FPS üzeri kullanamazsın diye biliyorum.
Ne işime yaricakki o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk tr sunucularına girmek için kayıt ol diyor ama kayıt yerindede bekle diyor sen nasıl girdin
Knk ben duz kayit oldum sıkıntı çikmadi

Çıkmıyor diye biliyorum önceden 120 fps vardı rekabetçi modunda o da kalktı galiba
Neden kalkdiriyorlar?

Maksimum 60 FPS veriyor olması lazım. Paket fark etmiyordu.
Peki neden knk 300fps aliyir stream eden pc ben 60fps görücem çok saçma rekabetci oyunlari oynayamam o zaman

Ne işime yaricakki o zaman

Knk ben duz kayit oldum sıkıntı çikmadi
Vallahi destekleyen oyunda RTX açacaksın, ayarları ultraya alacaksın, bana mısın demeden 60fps alacaksın? Böyle bir sistemi stok sorunu yokken dahi tonla paraya alırsın... Dersen rekabetçi oyunlar için 60+ fps istiyorum zaten o iş çok sağlıklı görünmüyor.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri
Vallahi destekleyen oyunda RTX açacaksın, ayarları ultraya alacaksın, bana mısın demeden 60fps alacaksın? Böyle bir sistemi stok sorunu yokken dahi tonla paraya alırsın... Dersen rekabetçi oyunlar için 60+ fps istiyorum zaten o iş çok sağlıklı görünmüyor.
Knk ben karisik oynucam ikisindende hikayelide dediğini yaparimda valorantta mesela ne yapcam ya hüüü

CP 2077'de ben Ultrada fps olarak 60 sabit oynayamadım.

60fps neyine yetmiyor ki amaç zaten iyi sistemi olanlar daha iyi fps alsın değil hiç oyunu acmayan sistemleri olanlar vs duzgunce oynaması

Fps oyunlarindada zaten 60hz 75hz monitorun varsa 999fpste alsan 60 75fps hissedersin

Knk ben karisik oynucam ikisindende hikayelide dediğini yaparimda valorantta mesela ne yapcam ya hüüü
Valorant zaten gfn de yok, gönül istersin ki çok iyi olsun 120fps rekabetçi oyunlar oynayalım lakin henüz erken bunlar için :/

CP 2077'de ben Ultrada fps olarak 60 sabit oynayamadım.
Tuhaf geldi, sanki sistemler bunun için yeterince güçlü değil miydi? Avrupa sunucularında da durum böyle mi? Henüz kapalı betada olduğu içindir diye umuyorum, gerçi oyunun kendi sorunları da var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,462
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri