Knk tr sunucularına girmek için kayıt ol diyor ama kayıt yerindede bekle diyor sen nasıl girdin300fpsde alsak bize 60fps geldigini söylediler bu sadece ücretsizde mi yoksa preium içinde dahil mi?
Ne işime yaricakki o zaman60 FPS üzeri kullanamazsın diye biliyorum.
Knk ben duz kayit oldum sıkıntı çikmadiKnk tr sunucularına girmek için kayıt ol diyor ama kayıt yerindede bekle diyor sen nasıl girdin
Neden kalkdiriyorlar?Çıkmıyor diye biliyorum önceden 120 fps vardı rekabetçi modunda o da kalktı galiba
Peki neden knk 300fps aliyir stream eden pc ben 60fps görücem çok saçma rekabetci oyunlari oynayamam o zamanMaksimum 60 FPS veriyor olması lazım. Paket fark etmiyordu.
Vallahi destekleyen oyunda RTX açacaksın, ayarları ultraya alacaksın, bana mısın demeden 60fps alacaksın? Böyle bir sistemi stok sorunu yokken dahi tonla paraya alırsın... Dersen rekabetçi oyunlar için 60+ fps istiyorum zaten o iş çok sağlıklı görünmüyor.Ne işime yaricakki o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk ben duz kayit oldum sıkıntı çikmadi
Knk ben karisik oynucam ikisindende hikayelide dediğini yaparimda valorantta mesela ne yapcam ya hüüüVallahi destekleyen oyunda RTX açacaksın, ayarları ultraya alacaksın, bana mısın demeden 60fps alacaksın? Böyle bir sistemi stok sorunu yokken dahi tonla paraya alırsın... Dersen rekabetçi oyunlar için 60+ fps istiyorum zaten o iş çok sağlıklı görünmüyor.
CP 2077'de ben Ultrada fps olarak 60 sabit oynayamadım.Vallahi destekleyen oyunda RTX açacaksın, ayarları ultraya alacaksın, bana mısın demeden 60fps alacaksın? Böyle bir sistemi stok sorunu yokken dahi tonla paraya alırsın... Dersen rekabetçi oyunlar için 60+ fps istiyorum zaten o iş çok sağlıklı görünmüyor.
Valorant zaten gfn de yok, gönül istersin ki çok iyi olsun 120fps rekabetçi oyunlar oynayalım lakin henüz erken bunlar için :/Knk ben karisik oynucam ikisindende hikayelide dediğini yaparimda valorantta mesela ne yapcam ya hüüü
Tuhaf geldi, sanki sistemler bunun için yeterince güçlü değil miydi? Avrupa sunucularında da durum böyle mi? Henüz kapalı betada olduğu içindir diye umuyorum, gerçi oyunun kendi sorunları da var.CP 2077'de ben Ultrada fps olarak 60 sabit oynayamadım.