Neler Yeni

GeForce Now'da Taahhüt var mı?

koxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Efe
Arkadaşlar selamlar öncelikle. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine geforce now indirdim ilk 1 saati bedava oynadım ve beğendim satın almaya karar verdim ama bunda taahhüt falan var mı ? ilk 3 ay ücretsiz ondan sonra her ay 4.99$ ama sanki yanında ingilizce 1 yıl falan yazıyordu bunu çevirmeye yeticek kadar ingilizcem olmaığından soruyorum da kullananlar cevap verirse çok mutlu olurum

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Yoktur dostum. İstediğin zaman iptal edebilirsin. Merak etme eve internet bağlatmıyorsun ne taahhütü :D

koxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yoktur dostum. İstediğin zaman iptal edebilirsin. Merak etme eve internet bağlatmıyorsun ne taahhütü :D
aga ama internete yazınca 12 ay 5 dolar diyor ondan sonra istediğin zaman iptal edebilirsin ve hesapta en az 60 dolar olması gerekiyor 12 ayın parası olarak

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Arkadaşlar selamlar öncelikle. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine geforce now indirdim ilk 1 saati bedava oynadım ve beğendim satın almaya karar verdim ama bunda taahhüt falan var mı ? ilk 3 ay ücretsiz ondan sonra her ay 4.99$ ama sanki yanında ingilizce 1 yıl falan yazıyordu bunu çevirmeye yeticek kadar ingilizcem olmaığından soruyorum da kullananlar cevap verirse çok mutlu olurum
İngilizce ne yazıyordu yanında.

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
ben geforce now ı erken aldım içinde kuruşlar olan bi kartla hiç bir şey demedi hala daha kullanıyorum

Top Bottom