Neler Yeni

Geforce Now'ı Boykot Ediyoruz!

turkerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Türker
Arkadaşlar merhaba konu basit, Geforce Now'ın TR sunucusunda biz 4 arkadaş alacaktık lâkin fiyatı görünce boykot etme kararı aldık, hem sizden hem de diğer sözü geçen büyüklerden destek bekliyoruz.

Fiyatlar düşmelidir. Kabul edilebilir fiyat değil bunlar. İzahsız Turkcell kazığı burada da sürüyor. Yazıklar olsun yani...

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Fiyat pahalı doğrudur ama sesnin bunu burda boykot etmen yarın bu paketlerin aylık 30tl ye düşümesini sağlayamayacak boş konu

turkerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Türker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat pahalı doğrudur ama sesnin bunu burda boykot etmen yarın bu paketlerin aylık 30tl ye düşümesini sağlayamayacak boş konu
O yüzden konu dışına açtım. Arkadaş size de yaranamıyoruz ya. Sözlüğü terk etmemi ister misin?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bundan bir kaç gün önce ucuz pc toplayıp geforce now almayı düşünen arkadaşlar vardı onlara o günlerde yazmıştım daha çok erken diye Turkcell İstanbulda sana adam akıllı hizmet veremiyor bunun yanında fahiş fiyatlar uyguluyor iken geforce now ı ucuz beklemek pek doğru olmazdı ama genede ümit vardı tabi 3 aylık 100 TL olmasını beklerdim. Bu operatörlerin amacı cep doldurmak hizmet etmek değil.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Arkadaşlar merhaba konu basit, Geforce Now'ın TR sunucusunda biz 4 arkadaş alacaktık lâkin fiyatı görünce boykot etme kararı aldık, hem sizden hem de diğer sözü geçen büyüklerden destek bekliyoruz.

Fiyatlar düşmelidir. Kabul edilebilir fiyat değil bunlar. İzahsız Turkcell kazığı burada da sürüyor. Yazıklar olsun yani...

Boykot etmen sunucularin kapanmasina yol açicaktir yada satilmiyicagi icin her halukarda serverlar kapanicak o yuzden boşa uğraş

Top Bottom