Neler Yeni

Gelbura.com güvenilir mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
siparişim hazırlanıyor şuan 2 tane sipariş verdim biri arctic freezer 34 duo biri 5 metre 5 cat6 kablo. pazartesi kargoya verecek denmişti az önce konuştum destekten. kablo elimizde yok onu bekliyoruz dediler kablo kalabilir soğtucu daha fazla önem taşıyor dedim. o zaman önce soğtucuyu yollayalım kabloyu sonra yollarız aksaklık yaşanmasın dedi. bugun kargoya verecekler. Tedarik ediliyorda idi 4 gündür. şuanda hazırlanıyor aşamasında. elime ulaşınca tekrardan buraya yazarım :)

Batuhan5356

80+ Silver
siparişim hazırlanıyor şuan 2 tane sipariş verdim biri arctic freezer 34 duo biri 5 metre 5 cat6 kablo. pazartesi kargoya verecek denmişti az önce konuştum destekten. kablo elimizde yok onu bekliyoruz dediler kablo kalabilir soğtucu daha fazla önem taşıyor dedim. o zaman önce soğtucuyu yollayalım kabloyu sonra yollarız aksaklık yaşanmasın dedi. bugun kargoya verecekler. Tedarik ediliyorda idi 4 gündür. şuanda hazırlanıyor aşamasında. elime ulaşınca tekrardan buraya yazarım :)
Tamam

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Kargom geldi arkadaşlar herhangi bi eksik yok kutusunda. Pcye takıp montajladığımda yine haber ederim. Faturası falan içinde ben bi sıkıntı yaşamadım yani siparişi 23 ünde verdim. Pazartesi kargoya verdiler bugünde ben aldım sabah 12 gibi. Gelbura.com dan sıkıntı yaşamadım yani :)

Edit : kutu eski gibi çünkü her tarafını alkolle sildim aşındı biraz renkler 😁😁😁 içiniz rahat olsun

Ekler

• IMG_20200429_153322.jpg
    IMG_20200429_153322.jpg
    892.3 KB · Hit: 186

Mileven

80+ Silver
en mantıklısı su kutuyu açarken videosunu çekın yada kapıda açınkı iade talebi açabilesiniz

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
gel bura gaçma

Kerosene

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerim Akbak
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Arkadaşlar Gelbura.com firması yani Macrosis Bilişim Teknolojileri İç ve Dış Ticaret A.Ş. hak hukuk tanımıyor.

Kafalarına göre sipariş iptali yapıyorlar. Zaten üslupları çok kötü. Parayı aldık bizden çıktı zihniyetiyle ticaret yapmaktalar.

Kendilerini kanundan üstün görüyorlar. THH (Tüketici Hakem Heyeti) kararına uymuyorlar.

THH Kararını atınca git dava aç öyle al diyorlar.

Yıpratma amaçlı karşı dava açıyorlar.

Eklere mail kopyasını ve müşteriyi mahkemelerde aylarca süründürdükleri UYAP davalarını koyuyorum.

Avukat vs. hukuk işlerinden anlayan yakınınız yoksa eğer bayağı bir uğraştırır sizi bu firma.

Bilginiz olsun.

240 TL alacaklıyken 4.600 TL borçlu çıktık. Müşterilere geri dava açıyorlar.

Yarın öbürgün bunlarla ters düşerseniz avukatlık masrafları için ek bütçe ayırın.

Siz değerli arkadaşlarımı bilgilendirmek için başıma gelen bu vahim olayı sizinle paylaştım.
gelbura1.JPG

gelbura2.JPG

mailleşme.png

gelbura3.JPG

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom