Kaoadan besleniyorum
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 307
DPI 20k yapmazsın zatenBeyler geldi iyi hoşta klavyede sorun yok okey mouse 20 bin dpi full yapınca çok kötü ise yaramıyor bende 2400 yaptım buda eski mousem ile aynı oldu bişey değişmemiş gibi oldu üzüldüm
razerBeyler geldi iyi hoşta klavyede sorun yok okey mouse 20 bin dpi full yapınca çok kötü ise yaramıyor bende 2400 yaptım buda eski mousem ile aynı oldu bişey değişmemiş gibi oldu üzüldüm
Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın.Beyler geldi iyi hoşta klavyede sorun yok okey mouse 20 bin dpi full yapınca çok kötü ise yaramıyor bende 2400 yaptım buda eski mousem ile aynı oldu bişey değişmemiş gibi oldu üzüldüm
Sence ?Banın kalktı mı
1300 klavye 500 mouseBeyler geldi iyi hoşta klavyede sorun yok okey mouse 20 bin dpi full yapınca çok kötü ise yaramıyor bende 2400 yaptım buda eski mousem ile aynı oldu bişey değişmemiş gibi oldu üzüldüm
Aslinda bende denedim çok hızlı değil 20 k ya çekip hassasiyeti 0.0032 yaptım güzel oldu ama bu seferde silah alma yerinde tekrar hızlanıyorHayırlı olsun dostum
Bu arada bir yerden duydum tenz valorantta 40k dps kullanıyormuş![]()
Canını sıkma kanka bende 4 sene 30 liralık mouse ile oynadım sonra kuzenimden mouse aldım 2 senede onu kullandım sonra bunları aldım bana göre önemli olan bilgisayar bilgisayar iyise diğer kalan her şey yavaş yavad tamamlanir ekipmanı boşver bilgisayarın kötüyse onu toplamaya odaklan1300 klavye 500 mouseben hala 10tl mousela idare ediyom scroll tuşu aşağı çevirince yukarı çıkıyor yukarı çevirincede aşağı
![]()