Geldi benim bebekler

Reaksiyon skoru
307
Beyler geldi iyi hoşta klavyede sorun yok okey mouse 20 bin dpi full yapınca çok kötü ise yaramıyor bende 2400 yaptım buda eski mousem ile aynı oldu bişey değişmemiş gibi oldu üzüldüm

Ekler

• IMG_20220309_194304.jpg
    IMG_20220309_194304.jpg
    4 MB · Hit: 119
Beyler geldi iyi hoşta klavyede sorun yok okey mouse 20 bin dpi full yapınca çok kötü ise yaramıyor bende 2400 yaptım buda eski mousem ile aynı oldu bişey değişmemiş gibi oldu üzüldüm
DPI 20k yapmazsın zaten :D

Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın.

Aldığın fare çikilop gibi Allah'ıma, hayırlı olsun. DPI olayı için de gerekli açıklamayı yapmışlar zaten üzülmene gerek yok yani.

1300 klavye 500 mouse 😔 ben hala 10tl mousela idare ediyom scroll tuşu aşağı çevirince yukarı çıkıyor yukarı çevirincede aşağı 🤬

Hayırlı olsun dostum

Bu arada bir yerden duydum tenz valorantta 40k dps kullanıyormuş🤡
Aslinda bende denedim çok hızlı değil 20 k ya çekip hassasiyeti 0.0032 yaptım güzel oldu ama bu seferde silah alma yerinde tekrar hızlanıyor 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1300 klavye 500 mouse 😔 ben hala 10tl mousela idare ediyom scroll tuşu aşağı çevirince yukarı çıkıyor yukarı çevirincede aşağı 🤬
Canını sıkma kanka bende 4 sene 30 liralık mouse ile oynadım sonra kuzenimden mouse aldım 2 senede onu kullandım sonra bunları aldım bana göre önemli olan bilgisayar bilgisayar iyise diğer kalan her şey yavaş yavad tamamlanir ekipmanı boşver bilgisayarın kötüyse onu toplamaya odaklan

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,219
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri