kim dedi 34k diye ya yok öyle bir şeyarkadaşlar fiyat 34k bende şaşırdım
psu rampage olacak demedi ki adam. birde neden bizim bilgisayrda 7 senedir rampage psu var tek sorun yapmadısistemin kasası ve psu rampage direk değişeceğim yer orası olacak
story de gordum bilmiyorum artıkpsu rampage olacak demedi ki adam
rampage ksa olacak ta o kasada normalde 850watt psu oluyormuş galiba biz sorduk 850 mi hayır dedi. Birde rampage kalitesiz değil boşuna para verme eztra anakarta felan önem ver 2 slotlu almastory de gordum bilmiyorum artık
Kaynak?arkadaşlar fiyat 34k bende şaşırdım
@Abdullah Hacıgül abimin yalancıktan bir şey yazıp insanların hayaliyle oynayacagını düşünmüyorumkim dedi 34k diye ya yok öyle bir şey
para onayına bağlı kaç dk beklersin bilemeyiz zaten çok iyi fiyat olursa yetişemezsinArkadaşlar banka kartı ile alışveriş yaparken sorun yaşar mıyım ? Havale ile ödeme yapmam mantıklı mı sizce? Havale ile ödeme seçeneği yapsam sipariş edilmiş gibi onaylanır mı anında
Bence arkadaşın verdiği sistem önerisi pahalı diye verdiği bir cevap ayrıca DDr5 sistem fp krali diyip 34k olmaz diye düşünüyorum@Abdullah Hacıgül abimin yalancıktan bir şey yazıp insanların hayaliyle oynayacagını düşünmüyorum
adamın yazdığı sisteme göre demiş 7700xt olmayacak ki sistemde@Abdullah Hacıgül abimin yalancıktan bir şey yazıp insanların hayaliyle oynayacagını düşünmüyorum