Neler Yeni

Gelecekten hiçbir umudum yok

Avolay

80+ Gold
şimdi canım kardeşim son cümlemi kurucam sonra sana hiçbir şey daha yazmıyacam herkes bir mustafa kemal değil olamazda ikincisi bu dediklerinin hiçbiri konuyla alakalı değil beni aşşalıyarak giriyorsun konuya yani anlatmak istediğim bunlar benim problemlerim değil bu ülkeyi ben bu hale getirmedim ülkeyi bu hale getiren "Koyun" halkı düzeltsin benim buna bir alakam yok geçmiş beni ilgilendirmez dediğim gibi ben önüme bakarım benim bugünkü sorunlarım benim sorunumdur bir kaç koyunun oluşturduğu sorunlar beni ilgilendirmez hepsi kendi bacağından asılır kendi kuyularını kazar
Gelecekte yaşayacak olan sensin şuanki halk değil ve onlardan bir farkın yok . Senden fitillle vergi aldıklarında da beni ilgilendirmez diyebilirsin umarım

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
BENDEDE leş pc var ailem almadığı için 2 sene bunlayım

majorw0w

80+ Silver
Rızkı veren hüdadır kula minnet eylemem.

kendi telefonumu kendim aldım bilgisayarı ise para biriktirdim ve belli bir miktar biriktirince peder üstüne tamamladı, şu anda da 5 bin lira biriktirdim ve biraz daha biriktirip ps5 alacağım. Kendin çalışarak ve biriktirerek de alabilirsin dostum ama bu iş sabır gerektirir. Bizim durumumuz allaha çok şükür iyi olmasına rağmen hem telefonu hem bilgisayarı aldım şimdi de ps5 alacağım. Yaşadığın durumu iyi anlıyorum ama eğer kendin de biraz çabalarsan belki ailende bu çabayı görür ve sana da destek olurlar.

ayrıca üstte bir tanesi demiş ya “ yaşıtlarımın böyle işleri yapmasını anlamıyorum. Afrikalı aç çocuklar falan filan” onu diyeni takma konuşur konuşur gider kendisi boş yapmakla anılır burada.
Son dediğinde kesinlikle haklısın. İlber Ortaylı hocamdan daha iyi tarih bilir o. İlgiyi kendi ister mesajıma göre reaksiyonum neden az diyordu. Karşısındakinin ülkeye bir faydası olmayacağını düşünür. Üstten bakmayı sever.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Son dediğinde kesinlikle haklısın. İlber Ortaylı hocamdan daha iyi tarih bilir o. İlgiyi kendi ister mesajıma göre reaksiyonum neden az diyordu. Karşısındakinin ülkeye bir faydası olmayacağını düşünür. Üstten bakmayı sever.
engelleyip geçmek lazım afrikada aç varsa suçlusu sensin kafasında bir insan

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Gelecekten umudunu kesme sen. Kendine inan en iyisini alırsın. Söyle düşün çok şükür elin ayağın tutuyor. İleride böyle şeylere güleceksin🙂
inşallah o güleceğimiz günlerde gelir

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
9

insan bu hayatta 2 zevkini yerine getiremiyecekse neden yaşıyor?
Zevkini yerine getirmeyi kimse emeksiz kazanmadı. Boşver bilgisayarı derslerine odaklan ki gelecekte okuyup en iyilerini alırsın.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Zevk ile geleceğe karşı umut çok farklı kavramlar. Geleceğe umudun olup başarırsan zevk de gelir. Çalışman lazım.

Mojo jojo

80+ Silver
lütfen burda boş duyar kasmayın geçmişte ne olduğu beni zerre ilgilendirmez beni ilgilendiren bugündür dün olanlardan ben sorumlu değilim milletin aç olmasından ben sorumlu değilim boş duyar kasmayın tahmin edeyim cümlelerinizden tam bir akp'li gibi gözüküyorsunuz he bu arada atatürk fanatiğide değilim kolay kolay hiçbir yerde atatürkü kullanmam kimseyi tanrılaştırmıyorum
Geçmişini bilmiyenin geleceği yoktur.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
geçen açtığım konudada belirttiğim gibi bu seferde biraz belli edeyim dedim yeni bir şey istediğimi param yok dedi oda haklı sıkıştıramam tabi 5 boğaz bakıyor

bugünden itibaren belki bir umudum vardı ama son umudumuda kaybetmiş bulunmaktayım
Olay sadece istek dahilindeki bir PC veya başka bir şey olarak değil de daha geniş açıyla ele alacak olursak maalesef ben de imzandaki ve konu başlığındaki gibi düşünebilirim.

G.P.U

80+ Silver
Merak etmeyin Allahın izni ile baştakileri yeneceğiz ve hepsini aşağı indirip kafasını giyotine vurucağız belki Z - kuşağı için iş bitti ama yeni nesili kurtaracaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,531
Üyeler
165,545
Son üye
mebego
Top Bottom