Neler Yeni

Gelecekten hiçbir umudum yok

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Alıntıyı görüntüle
Dostum millet gerçekten söylüyorum aç, bu zor zamanlarda babanın da üstüne fazla gitme mümkünse kendin çalış yazın al. Allah'a şükür benim PYBS bursum var 4 yıldır her şeyimi kendim alıyorum mesela.
Bende 1 puan kaçırmıştım Pybs de
Neyse bu senekinde kazanırsam foruma bişiler dağıtmak istiyor canım :)

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Ben 33 yaşındayım. İlk walkman'imi biraz harçlıklardan biriktirip biraz da babamın katkısıyla aldım (kaset çalıyordu). Senin yaşlarındayken ateri istedim alınmadı para yok dediler (çok eski bir teknoloji). İlk Playstation'umu para biriktirip staj parasıyla kendim aldım. İlk bilgisayarımı çalışmaya başlayınca kendim aldım. Tabii bunlar benim dönemimde alınması çok çok daha zordu.
Benim çocukluğumda bilgisayarlar taş devrindendi, üniversiteyi bitirene kadar da bilgisayarım olmamıştı.

Daha yaşın kaç ki gelecekten ümidini kesiyorsun?

Zırto

80+ Bronze
İlla fiziksel olarak da çalışmasına gerek yok, ben 3 yıl önce 15 16 yaşındayken photoshop öğrenip tasarım yapıp satmaya başlamıştım. 3 ayda 2500 TL'ye yakın para kazanmıştım, miss gibi de harçlığımı kendim çıkarmıştım (10.sınıftı üstüne bir de yazın dershaneye gidiyordum)
Halı dağıtıyorum 13 yasından beri cogu yterde 5.kat asansorsuz 10 halı oluyor

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Devletin 5.sınıftan itibaren PYBS sınavını kazananlara verdiği burs 11.sınıfa kadar girebiliyorsun ve 12.sınıfn sonuna kadar alabiliyorsun. Ama maddi durumuna da bakılıyor, iyiyse sınava giremiyorsun.
Tamam anladım, tahmin ettiğim bursmuş. Ben de alıyorum bunu ve bu gerçekten çok güzel bir şey, ben de arkadaşa tavsiye edecektim bunu.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Emre Şanda

Avolay

80+ Gold
Yaşıtlarımın şu tripleri çok sıktı ha! Yeter aman ne derdi var sanırsın PC alamamış , azıcık siyaset tarih öğrense ne acılar görecek kendine şükredecek :mad:
Ergen triplerinizi forum olarak çekmek zorunda değiliz , Terör saldırsında yaralanıp 54 gün hastahanede yatıp vefat edince şehit sayılmayan senin baban değil ,siyasi amaçlar uğruna piyon edasıyla şehit edilenler senin baban değil , sokaktaki aç çocuk da değilsin neyin derdi bu? Kendinize gelin açıkçası Z kuşağı böyle devam edip üstüne biz kurtaracağız dünyayı diyor ya :D Komiksiniz sadece komik

Ayrıca ilgi vre bana

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Yaşıtlarımın şu tripleri çok sıktı ha! Yeter aman ne derdi var sanırsın PC alamamış , azıcık siyaset tarih öğrense ne acılar görecek kendine şükredecek :mad:
Ergen triplerinizi forum olarak çekmek zorunda değiliz , Terör saldırsında yaralanıp 54 gün hastahanede yatıp vefat edince şehit sayılmayan senin baban değil ,siyasi amaçlar uğruna piyon edasıyla şehit edilenler senin baban değil , sokaktaki aç çocuk da değilsin neyin derdi bu? Kendinize gelin açıkçası Z kuşağı böyle devam edip üstüne biz kurtaracağız dünyayı diyor ya :D Komiksiniz sadece komik

Ayrıca ilgi vre bana
milletin dertlerinin suçlusu değilim benim derdim bana yeter kardeşim milletin açlıktan ölmesi benim değil baştakilerin suçu bana burda afrikalılar aç gibi örnekler verme git baştakilere söyle tripmiş benim hakkım yokmu bunlara sahip olmaya komiksiniz diyor birde he birde ilgi manyağı olduğumu söylemissin aynen kardeşim bayılırım

Avolay

80+ Gold
milletin dertlerinin suçlusu değilim benim derdim bana yeter kardeşim milletin açlıktan ölmesi benim değil baştakilerin suçu bana burda afrikalılar aç gibi örnekler verme git baştakilere söyle tripmiş benim hakkım yokmu bunlara sahip olmaya komiksiniz diyor birde he birde ilgi manyağı olduğumu söylemissin aynen kardeşim bayılırım
Madem baştakilerin suçu ki öyle , ne öğrendin ne gibi bir görüş kazandın ülken iiçin ? Çoğunluka Atatürk diyip geçiyorsunuz , Gara operasyonunu mesela açıklar mısın hata neydi?

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Her kez bu şekilde, elden pek bir şey gelmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Madem baştakilerin suçu ki öyle , ne öğrendin ne gibi bir görüş kazandın ülken iiçin ? Çoğunluka Atatürk diyip geçiyorsunuz , Gara operasyonunu mesela açıklar mısın hata neydi?
lütfen burda boş duyar kasmayın geçmişte ne olduğu beni zerre ilgilendirmez beni ilgilendiren bugündür dün olanlardan ben sorumlu değilim milletin aç olmasından ben sorumlu değilim boş duyar kasmayın tahmin edeyim cümlelerinizden tam bir akp'li gibi gözüküyorsunuz he bu arada atatürk fanatiğide değilim kolay kolay hiçbir yerde atatürkü kullanmam kimseyi tanrılaştırmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,381
Üyeler
164,486
Son üye
Ekochuu
Top Bottom