Aynen 0 siyasi görüş körü körüne gidin ve şuanki 40+ yaş üstünün yaptığı hatayı yapın , tebrikler . Sadece düz normal ilgi isteyen bir ergen olduğunuzu kanıtladınız , konuşma bitmiştir. Şehitlere de beni ilgilendirmiyor demek ne derece insanlığa yaraşır orasını siz kendi içinizde belirleyinlütfen burda boş duyar kasmayın geçmişte ne olduğu beni zerre ilgilendirmez beni ilgilendiren bugündür dün olanlardan ben sorumlu değilim milletin aç olmasından ben sorumlu değilim boş duyar kasmayın tahmin edeyim cümlelerinizden tam bir akp'li gibi gözüküyorsunuz he bu arada atatürk fanatiğide değilim kolay kolay hiçbir yerde atatürkü kullanmam kimseyi tanrılaştırmıyorum
dediğim gibi dün ne yaşandıysa beni zerre ilgilendirmez ben önüme bakarım bunların sorumlusu benmişim gibi davranmayın türkiye siyaseti dediğiniz şey insanların birbirini yerken devletin hazinesini boşaltma oyunuAynen 0 siyasi görüş körü körüne gidin ve şuanki 40+ yaş üstünün yaptığı hatayı yapın , tebrikler . Sadece düz normal ilgi isteyen bir ergen olduğunuzu kanıtladınız , konuşma bitmiştir. Şehitlere de beni ilgilendirmiyor demek ne derece insanlığa yaraşır orasını siz kendi içinizde belirleyin
Bilgisayar almadigi icin mi gelecekten umudunu kestin?geçen açtığım konudada belirttiğim gibi bu seferde biraz belli edeyim dedim yeni bir şey istediğimi param yok dedi oda haklı sıkıştıramam tabi 5 boğaz bakıyor
bugünden itibaren belki bir umudum vardı ama son umudumuda kaybetmiş bulunmaktayım
zaten takmanın derdi yok çalışıyorum zaten sadece bu 1.5 yıllık dönemde yasaklar derken babam yanında getirmeye korkuyor birde 3000 lira ceza yememek içinRızkı veren hüdadır kula minnet eylemem.
kendi telefonumu kendim aldım bilgisayarı ise para biriktirdim ve belli bir miktar biriktirince peder üstüne tamamladı, şu anda da 5 bin lira biriktirdim ve biraz daha biriktirip ps5 alacağım. Kendin çalışarak ve biriktirerek de alabilirsin dostum ama bu iş sabır gerektirir. Bizim durumumuz allaha çok şükür iyi olmasına rağmen hem telefonu hem bilgisayarı aldım şimdi de ps5 alacağım. Yaşadığın durumu iyi anlıyorum ama eğer kendin de biraz çabalarsan belki ailende bu çabayı görür ve sana da destek olurlar.
ayrıca üstte bir tanesi demiş ya “ yaşıtlarımın böyle işleri yapmasını anlamıyorum. Afrikalı aç çocuklar falan filan” onu diyeni takma konuşur konuşur gider kendisi boş yapmakla anılır burada.
sadece bu değil bu sadece bir körükleyiciBilgisayar almadigi icin mi gelecekten umudunu kestin?
Hocam bundan koruklenir mi insan, random atmamak icin kendimi zor tutuyorum. Ben de dertleri var vs. saniyordum.zaten takmanın derdi yok çalışıyorum zaten sadece bu 1.5 yıllık dönemde yasaklar derken babam yanında getirmeye korkuyor birde 3000 lira ceza yememek için
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece bu değil bu sadece bir körükleyici
kankam herkesin dertleri ayrı üzüldüğü şeyler ayrı senin güldüğün bir şey bazılarını üzebilir bu gayet normalHocam bundan koruklenir mi insan, random atmamak icin kendimi zor tutuyorum. Ben de dertleri var vs. saniyordum.
2-3 ezberlenmiş cümle bu da tamamdediğim gibi dün ne yaşandıysa beni zerre ilgilendirmez ben önüme bakarım bunların sorumlusu benmişim gibi davranmayın türkiye siyaseti dediğiniz şey insanların birbirini yerken devletin hazinesini boşaltma oyunu
zaten takmanın derdi yok çalışıyorum zaten sadece bu 1.5 yıllık dönemde yasaklar derken babam yanında getirmeye korkuyor birde 3000 lira ceza yememek için
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece bu değil bu sadece bir körükleyici
şimdi canım kardeşim son cümlemi kurucam sonra sana hiçbir şey daha yazmıyacam herkes bir mustafa kemal değil olamazda ikincisi bu dediklerinin hiçbiri konuyla alakalı değil beni aşşalıyarak giriyorsun konuya yani anlatmak istediğim bunlar benim problemlerim değil bu ülkeyi ben bu hale getirmedim ülkeyi bu hale getiren "Koyun" halkı düzeltsin benim buna bir alakam yok geçmiş beni ilgilendirmez dediğim gibi ben önüme bakarım benim bugünkü sorunlarım benim sorunumdur bir kaç koyunun oluşturduğu sorunlar beni ilgilendirmez hepsi kendi bacağından asılır kendi kuyularını kazar2-3 ezberlenmiş cümle bu da tamam
Türkiye dünya ve kendi içinde aşırı kompleks bir yapıya sahiptir , başındaki nereye çekerse oraya giderHalkının ihtilal tarzı şeylere karşı çekingen olması ülkede yanlış yönetim olduğunda uzun süre kalabilmesine sebep olur yani Atatürk diyorsun ya o lisedeyken arkadaşlarıyla memleketi konuşuyordu ki Osmanlı'nın durumu şuanki Türkiye'ye aşırı derecede benziyordu , M.Kemal gibi olmalıyız saçma sapan şey ve fikirlere takılmaktansa
Uzulmesine lafim yok, ben de uzulurdum ama gelecekten umudunu kesmek cok sacma.kankam herkesin dertleri ayrı üzüldüğü şeyler ayrı senin güldüğün bir şey bazılarını üzebilir bu gayet normal
teşekkür ederimdediğim gibi dostum. Tamam kendini de geliştir tarih felsefe de öğren ama bir bilgisayar istemek senin hakkın sonuçta buna kimse karışamaz ve seni senden başka kimse anlayamaz. Umarım bir gün istediğin şeylere sahip olursun.
dediğim gibi bu sadece bir körükleyici arkasında bir sürü sebep var burda anlatmak istemediğimden çok ayrıntıya girmiyorumUzulmesine lafim yok, ben de uzulurdum ama gelecekten umudunu kesmek cok sacma.