Neler Yeni

GELİN ŞU AJ159 APEX in İÇİNE BAKALIM !

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,509
İsim
Mehmet Aslan
Ana konunun kalabalığından takip edemeyenler olabileceği için bu konuyu hazırlıyorum. Bildiğiniz üzere piyasayı kasıp kavuran bir mouse vardı AJ159 Apex , insanlar bu ürünün içerisinde hangi MCU`nun bulunduğundan tam emin değildi , etrafta bazı tablolar dolaşıyordu , bir arkadaşımız PRO modelinin içinde PAN 1080 olduğunu göstermişti. Çoğu kişi de buradan çıkarım yaparak APEX in de PAN 1080 ile veya farklı bir Çinli MCU ile gelebileceğini düşünüyordu. Bende internette ufak bir araştırmaya koyuldum ve bu konunun cevabına ulaştım. Ve evet ilk tahminler doğru çıktı , aldığımız ürünler yüksek ihtimal PAN 1080 MCU ile birlikte gelecek. Aslında bu konuyu gündüz açacaktım fakat tekrar bilgisayarı açıp yazmaya üşendim :kekw: Ben mışıl mışıl uyurken kıyamet kopmuş ve bu konuya açıklık getirmek istedim:kekw:

Bakalım bu ürünün içi nasılmış👇
1730674524785.png

Son düzenleme:

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal
Ana konunun kalabalığından takip edemeyenler olabileceği için bu konuyu hazırlıyorum. Bildiğiniz üzere piyasayı kasıp kavuran bir mouse vardı AJ159 Apex , insanlar bu ürünün içerisinde hangi MCU`nun bulunduğundan tam emin değildi , etrafta bazı tablolar dolaşıyordu , bir arkadaşımız PRO modelinin içinde PAN 1080 olduğunu göstermişti. Çoğu kişi de buradan çıkarım yaparak APEX in de PAN 1080 ile veya farklı bir Çinli MCU ile gelebileceğini düşünüyordu. Bende ufak bir araştırmaya koyuldum ve cevabına ulaştım. Ve evet ilk tahminler doğru çıktı , aldığımız ürünler yüksek ihtimal PAN 1080 MCU ile birlikte gelecek. Aslında bu konuyu gündüz açacaktım fakat tekrar bilgisayarı açıp yazmaya üşendim :kekw: Ben mışıl mışıl uyurken kıyamet kopmuş ve bu konuya açıklık getirmek istedim:kekw:

Bakalım bu ürünün içi nasılmış👇
ikisi de pan 1080 ise ikisini birbirinden ayıran bir özellik kalmıyor mu?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,509
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mculardan anlamıyorum çok iyi haber mi kötü mü
Yani güçlü ve içinde ne olduğunu bildiğimiz bir mouse aldık diyebilirim. Ama MCU su ne kadar stabil emin değiliz , sorunsuz kullanan da var sorun yaşayanda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikisi de pan 1080 ise ikisini birbirinden ayıran bir özellik kalmıyor mu?
sensörleri farklı.

ridvan k

80+ Bronze
Yani güçlü ve içinde ne olduğunu bildiğimiz bir mouse aldık diyebilirim. Ama MCU su ne kadar stabil emin değiliz , sorunsuz kullanan da var sorun yaşayanda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sensörleri farklı.
bütün türkiye kardayız ozaman desene

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,509
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütün türkiye kardayız ozaman desene
doğru :D Çok absürt bir fiyata aldık , kablolu kullansan bile gayet karlı bir alışveriş , 500 liraya öyle mouse bulmak imkansız :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
O özellikleri zaten beleşe aldınız çok kurcalamayın :)

ridvan k

80+ Bronze
doğru :D Çok absürt bir fiyata aldık , kablolu kullansan bile gayet karlı bir alışveriş , 500 liraya öyle mouse bulmak imkansız :D
son anda mavisini aldım aklım sadece beyazda kaldı dün gece rüyama bile stok geldimi die baktım gecenin yarısında **

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Mert ash
son anda mavisini aldım aklım sadece beyazda kaldı dün gece rüyama bile stok geldimi die baktım gecenin yarısında **
allah çarpsın aynı durumdaydım ya mavisini çektim son anda siyahı geldi sonra ama çok üzülmedim mavi iyidir bide yanına mavi f75 aldım mis igib geldi

ridvan k

80+ Bronze
allah çarpsın aynı durumdaydım ya mavisini çektim son anda siyahı geldi sonra ama çok üzülmedim mavi iyidir bide yanına mavi f75 aldım mis igib geldi
hahahahahah bende kendimi f75 ıle uyumlu die kandırıyorum ama zaten apex i yedek olarak kullancam wraıteh de bir mouse gözüme kestirmişim muhteşem cumada indirim gelirse kesin alabilirim

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Mert ash
hahahahahah bende kendimi f75 ıle uyumlu die kandırıyorum ama zaten apex i yedek olarak kullancam wraıteh de bir mouse gözüme kestirmişim muhteşem cumada indirim gelirse kesin alabilirim
sora v2 düşünüyodum ben de umarım girer indirime

Top Bottom