Neler Yeni

Gelirim Olmadan Kredi Kartı Aldım?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Ziraat Bankası Mobil Uygulaması'nda gezinirken öylesine kredi kartı başvuru yaptım 1k limitli bir kredi kartı sonucu olumlu sonuçlandı ve şu an kart basım aşamasında, öğrenciyim hiçbir gelirim yok neden verdi acaba üstelik ziraat biraz sıkı bir banka bu kadar kolay vereceğinide sanmıyorum.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan
Ziraat Bankası Mobil Uygulaması'nda gezinirken öylesine kredi kartı başvuru yaptım 1k limitli bir kredi kartı sonucu olumlu sonuçlandı ve şu an kart basım aşamasında, öğrenciyim hiçbir gelirim yok neden verdi acaba üstelik ziraat biraz sıkı bir banka bu kadar kolay vereceğinide sanmıyorum.
Staj kaynaklı bir sigorta ya da girişin buluyor mu? Zaten Ziraat devlet bankası. Az bile vermiş limiti.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Staj kaynaklı bir sigorta ya da girişin buluyor mu? Zaten Ziraat devlet bankası. Az bile vermiş limiti.
bir yerde 1 günlük çalıştım sadece geri çıktım zaten orda sigorta girişi yapmıştı ama gelirim yinede yok

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan
bir yerde 1 günlük çalıştım sadece geri çıktım zaten orda sigorta girişi yapmıştı ama gelirim yinede yok
O zaman banka insiyatifinden dolayı az limitle aşmayacağını göz önünde bulundurduğu için vermiş olmalı. Başka bir açıklaması yok gibi.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
Kanka 1k zaten rahat ödersin problem yapma.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

impacto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ekz
Öğrenci kartları limiti 1k oluyor sana özel değil her öğrenci alabilir

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan
Anlayacağın istesen de yüklü miktar üzerinde borç yapamayacağın için 1000 TL limit tanımlamışlar insiyatif yaparak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iptal etmicem zaten bulunsun yanımda
Bence de, en kötü ihtiyaç halinde taksitle alışveriş yaparsın. En azından işini görür.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Anlayacağın istesen de yüklü miktar üzerinde borç yapamayacağın için 1000 TL limit tanımlamışlar insiyatif yaparak.
bir şey geldi aklıma benim son zamanlarda birkaç aydır hesabıma para girişi oluyor baya arkadasımında kartı yok ödeme yaparken bana atıyor hesap ödüyoruz bana atıyor parayı hep ondan dolayıda olabilir mi acaba

Top Bottom