Carlo 80+ Gold Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 6,829 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 4,806 Bugün, 21:59 #2 Onların takvimi bazen geriden gelebiliyor. Benim Copilot'un da Asus Rog Xbox Ally diye bir konsolun çıktığından haberi yok.
Onların takvimi bazen geriden gelebiliyor. Benim Copilot'un da Asus Rog Xbox Ally diye bir konsolun çıktığından haberi yok.
ewrsfdfgsdsfsf32243 80+ Bronze Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 698 Reaksiyon skoru 239 Bugün, 22:35 #3 yapay zekalar gunluk olarak tarihin ne oldugunu bilemez guncel seyleri sordugunda o gunun tarihini bilmeyerek cevap verir
yapay zekalar gunluk olarak tarihin ne oldugunu bilemez guncel seyleri sordugunda o gunun tarihini bilmeyerek cevap verir
ㅤkai 80+ Bronze Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 756 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 367 9 dakika önce #4 bunların yeni şeylerden haberi yok ki zaten. Bazen bir şey soruyorum "öyle bir şey yok ki" gibisinden cevap veriyor araştır diyorum o zaman anca kendine geliyor kerata
bunların yeni şeylerden haberi yok ki zaten. Bazen bir şey soruyorum "öyle bir şey yok ki" gibisinden cevap veriyor araştır diyorum o zaman anca kendine geliyor kerata