Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
?bunun üstüne bir daha gencer gaming güvenilir mi konusu görürsem cidden deliricem
gencer gaming güvenilir mi diye herkes konu açıyorda son zamanlardaki indirimlerden sonra yazarsan anlarsın zaten
Güvenilir mi dememiş ki?bunun üstüne bir daha gencer gaming güvenilir mi konusu görürsem cidden deliricem
okudun mu üstte yazdığımı sen ben demiş demedim ki bu indirimden sonra bir konu daha açılırsa dedimGüvenilir mi dememiş ki?
ne diyon adam 12 bin tl sini kaptırmak istemez tabi niye açmasınbunun üstüne bir daha gencer gaming güvenilir mi konusu görürsem cidden deliricem
forum kirleniyor kardeşim adam aratmadan çat diye 10 tane konu açıyorne diyon adam 12 bin TL sini kaptırmak istemez tabi niye açmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sanki seni etiketliyolar
Tamam da ne alakası var konuyla şimdi? Konu açılırsa da seni ilgilendirmez ki yeni biri girer foruma sistemi -siteyi sorabilir. Sana gir mesaj yaz diyen mi var?okudun mu üstte yazdığımı sen ben demiş demedim ki bu indirimden sonra bir konu daha açılırsa dedim
Forum bundan mı kirleniyo? Sanane sen mod musun açan açsınforum kirleniyor kardeşim adam aratmadan çat diye 10 tane konu açıyor