Neler Yeni

Çözüldü✓ Gencer Gaming Da-C2 M2 SSD

bgokbas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Barış
Merhaba da-c2 de hazır olan apacer marka m2 ssd aldım. Fakat bu ssdnin belleği yetersiz kaldı. Şimdi bu m2 ssdi yerine 1tb samsung ssd alırsam bu ssd boşta kalacak. Onun yerine

SanDisk SSD Plus 1 TB 2.5 inç​

ssd aldım oyunları buna kuracağım. oyun vs oynarken bu ssdi ile ilgili bir sorun yaşar mıyım? mantıklı mı bu yaptığım şey?

Merhaba da-c2 de hazır olan apacer marka m2 ssd aldım. Fakat bu ssdnin belleği yetersiz kaldı. Şimdi bu m2 ssdi yerine 1tb samsung ssd alırsam bu ssd boşta kalacak. Onun yerine

SanDisk SSD Plus 1 TB 2.5 inç​

ssd aldım oyunları buna kuracağım. oyun vs oynarken bu ssdi ile ilgili bir sorun yaşar mıyım? mantıklı mı bu yaptığım şey?
ssd plus kronik sorunlu diye biliyorum ultra serisi kronik sorunlu değil

aa şimdi baktım sorunlu diyorlar bunun yerine ne alabilirim samsung tarafında kronik sorunu olmayan 2.5 inç
samsunglarda kronik sorun yok zaten 2.5 inç alacak iseniz 870 evo yapıştırın geçin ama piyasada sahtesi falan oluyormuş düzgün bir yerden alın

bgokbas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
samsunglarda kronik sorun yok zaten 2.5 inç alacak iseniz 870 evo yapıştırın geçin ama piyasada sahtesi falan oluyormuş düzgün bir yerden alın
hocam peki bu yaptığım şey mantıklı mı? oyun deneyimimi bu yaptığım şey etkiler mi?

hocam peki bu yaptığım şey mantıklı mı? oyun deneyimimi bu yaptığım şey etkiler mi?
hocam win diski değil depolama olacaksa hiçbir şey olmaz mantıklı bence ben 870 evo kullanıyorum 860 evo da kullandım (win diskiydi de zamanında) bi sıkıntısını görmedim

bgokbas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl Karadağ
hocam win diski değil depolama olacaksa hiçbir şey olmaz mantıklı bence ben 870 evo kullanıyorum 860 evo da kullandım (win diskiydi de zamanında) bi sıkıntısını görmedim
win diski olsa ne gibi sorun olur dram'siz mi o ssd de? Ben Team mp33 pro 1tb ssd'ye sistem kuracağım. Dram'siz imiş ssd. sorun olur mu ki

win diski olsa ne gibi sorun olur dram'siz mi o ssd de? Ben Team mp33 pro 1tb ssd'ye sistem kuracağım. Dram'siz imiş ssd. sorun olur mu ki
yok dediniz ya oyun deneyimimi etkiler mi diye ondan dedim yani çok çok ufacık daha yavaşlayabilir oyunlar açılırken

Boymen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Boymen
Xin chào, tôi đã mua ssd thương hiệu apacer m2 có sẵn trong da-c2. Nhưng ssd này hết bộ nhớ. Anh giờ nếu tôi mua ssd samsung 1tb thay vì ssd m2 này thì ssd này sẽ không hoạt động. Thay vì sử dụng nó, tôi đã sử dụng sòng bạc uy tín .

SanDisk SSD Plus 1TB 2.5inch​

Tôi đã mua một ổ ssd và sẽ cài đặt các trò chơi trên đó. Tôi có gặp sự cố với ssdi này khi chơi trò chơi vs. Nó có ý nghĩa những gì tôi đang làm?
Tôi không nghĩ rằng nó tạo ra nhiều ảnh hưởng.

Top Bottom