Neler Yeni

Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2

respawies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan
Ben 1 nisanda verdim siparişi hala kargolanıcak. 7-10 gün diyolar şimdide. Sipariş sırasına göre diyolar ben başka 1 nisanda sipariş verip almayan görmedim.
Bugün yarın kargoya verilir dediler. Benden önce maksimum 250 kişi satın aldı bu firmada 2-3 kişimi çalışıyorda 10 günde bi kargo veremediler.

SticKer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murat
Ben 1 nisanda verdim siparişi hala kargolanıcak. 7-10 gün diyolar şimdide. Sipariş sırasına göre diyolar ben başka 1 nisanda sipariş verip almayan görmedim.
Bugün yarın kargoya verilir dediler. Benden önce maksimum 250 kişi satın aldı bu firmada 2-3 kişimi çalışıyorda 10 günde bi kargo veremediler.
Bende 1 nisan da alanlardanim ama indirimli alamadım farklı fiyattan
Sipariş saati 22.23

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Eren Tiryaki
Aradım konuştum. Canlı Destekten 7-10 Gün içinde gelir yazısı hazir cevapmis. 5-8 iş günü içinde kargoya verilir dediler. En geç çarşamba kargoya verilir dediler.

respawies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan
Aradım konuştum. Canlı Destekten 7-10 Gün içinde gelir yazısı hazir cevapmis. 5-8 iş günü içinde kargoya verilir dediler. En geç çarşamba kargoya verilir dediler.
Valla reis dedikleri 10şeyin 9u tutmuyo valla ben bugünde kargolanıcağını düşünmüyorum benimkinin. Bakalım 10. Günde kargolayacaklarmı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Eren Tiryaki
Valla reis dedikleri 10şeyin 9u tutmuyo valla ben bugünde kargolanıcağını düşünmüyorum benimkinin. Bakalım 10. Günde kargolayacaklarmı.
Bugünde kargolanmayacak bencede. Umudum gitmeye başladı. Mecbur Çarşambayı bekleyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
yagiz sina ozel
Bende alamadim hocam 01/04 21.57

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra Serttaş
Ben 1 Nisan 21.14 de aldım. Hala kargoya verilmedi. Ne zaman verileceğine dair de sağlıklı bir bilgi almak imkansız. Malum işletmenin müşteri hizmetleri asla yanıt vermiyor. @GENCERGAMİNG

respawies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan
Ben 1 Nisan 21.14 de aldım. Hala kargoya verilmedi. Ne zaman verileceğine dair de sağlıklı bir bilgi almak imkansız. Malum işletmenin müşteri hizmetleri asla yanıt vermiyor. @GENCERGAMİNG
Forumda birkaçkez çatlak, çizik,oyunlarda çökme, vs gibi sorunlardan şikayet gördüm. 10+ gün bekledik bide üstüne sorunlu gelirse şansımıza geri yolluyacağız bide onu çözücekler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende alamadim hocam 01/04 21.57
Benimki 01.04 21.05 eğer sıraya göre yaptıkları doğruysa bu başlık altında yazan kişilerden ilk önce benimki kargolanması lazım. Kargolanırsa yazarım buraya ama hala ses yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
yagiz sina ozel
Forumda birkaçkez çatlak, çizik,oyunlarda çökme, vs gibi sorunlardan şikayet gördüm. 10+ gün bekledik bide üstüne sorunlu gelirse şansımıza geri yolluyacağız bide onu çözücekler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimki 01.04 21.05 eğer sıraya göre yaptıkları doğruysa bu başlık altında yazan kişilerden ilk önce benimki kargolanması lazım. Kargolanırsa yazarım buraya ama hala ses yok.
ciddenn kafayi yedim ya normalde mac mini alicaktim kargo vs 10 unda geliyordu elime da-c2 yi gorunce aliyim dedim bu sistemi elime daha cabuk gelir diye (edit: Kargolandi sonunda)

Son düzenleme:

Lauienn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emin yeşilmen
Benimkide hala hazırlanıyor yazıyor 1 haftadır neyi hazırlıyorsunuz

Top Bottom