respawies
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 74
- İsim
- Doğukan
Kardeşim ne alaka? Patron sömürüsüne nasıl bağladın allah aşkına? Üstte arkadaşın dediği gibi ön stokla birden fazla kez açıldı bu satış ve donanım arşivi yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta belki daha önceden duyurdu bu satışı. Firma buna hazırlık yapabilirdi zamanı vardı.bak bu tarz ortamların hiç birinde bulunmadığını düşünüyorum nasıl işlediklerini işyerlerinin kar marjını yükseltmek için az eleman çalıştırıp ekstra mesailere soktuklarını veya orada zaten kurulu düzen az kişi ile gelecek olan müşterilerin ekstra olaraktan internetten aldıkları siparişlerinin hepsinin aksatılmaması gerektiğinin bazı şeylerin farkına var artık, 250 tane sipariş geldi ee hemen yetiştirelim o zaman 6 kişiyiz 10 günde 250 kasa yapalım bozuk çıkar teste sokmayız rezalet bir şekilde gider ne olcak dimi, az bi düşün ya bu adamlar 7-24 çalışmıyor kendi hayatları hayalleri bi dünyaları var patronlarına para kazandıracak diye hızlı iş yapıp 2 gün sonra sana eksik giden malzemeyi cebinden ödemek zorunda kalıcaklar biraz insani açıdan bakın emekçi la bu insanlar üç kuruşa günlerini harcıyor hiç çalışmayan bir insanmısın nesin anlamıyorum bi otur düşün be dostum ya - sinirlerim bozuk biraz zor dönemden geçiyorum kabalığımın kusuruna bakma
Hadi onu geçtim arıza çıkar vs diyosun. Ee var zaten forumda arızalı çıktı şurası çatlak geldi böyle geldi diyen gördüğüm örnekler.
Ben senin konuşma tarzını kesinlikle beğenmedim ve rapor ettim. İnsanların kargolamayla ilgili şikayet ve bilgilendirmeleriyle ilgili konuşulan yere gelip ağlamayın vs yazıp üzerine birde "senin bu ortamlarda hiç bulunmadığını düşünüyorum" vs gibi küçümseyici cümleler kullanman hoş değil.
Ek olarak yazılımcıyım