Benımkı verildiEn geç carsamba kargoya verilir demisti uzadı ama sorunsuz gelsin yeter telefon filan etseydin
Benımkı verildiEn geç carsamba kargoya verilir demisti uzadı ama sorunsuz gelsin yeter telefon filan etseydin
Way hayırlı olsun dostum inşallah sağlam bi şekilde gelir hazırlanıyor kısmı ne olarak değişti ayrıca satın alma saatin kaçtıBenımkı verildi
Sagol dostum inş sağlam gelir hazırlanıyor kargolandı olarak değişti 1 NisanWay hayırlı olsun dostum inşallah sağlam bi şekilde gelir hazırlanıyor kısmı ne olarak değişti ayrıca satın alma saatin kaçtı
Saat kaçta vermiştin knk?Sagol dostum inş sağlam gelir hazırlanıyor kargolandı olarak değişti 1 Nisan
Sordum 400 TL verip express kurulum alicam 1 iş gününde verilir dedipek mümkün olucağını sanmıyorum
aynı hala şikayetvara yazdım artık
Birde paramı vereceksin parasını ödediğin şeye saçmalığa bakSordum 400 TL verip express kurulum alicam 1 iş gününde verilir dedi
Kanka 15 gün bekliyememBirde paramı vereceksin parasını ödediğin şeye saçmalığa bak
Knk 400 ona vereceğime 250 daha eklerim. SSD yi 1 TB yaparım.Kanka 15 gün bekliyemem
Aynen 1 tb yaptım hava soğutucu ekledim 5600x yaptım ana kartı 550 yapsam mı diye düşünüyorum sadece o kafama takildiKnk 400 ona vereceğime 250 daha eklerim. SSD yi 1 TB yaparım.
Hayırlı olsun hocamBenımkı verildi
Valla reis ben anlamadım bu işi gerçekten. 1 nisan 21.05 hala hazırlanıyor yazıyor. Bidaha asla kullanmıyacağım bir site gerçekten.Başka var mı verilen? Tek tek mi veriyorlar anlamadım?
Banada sözde en geç salı dendi ondan önce 7-10 gün dendi. Ondan önce 5-7 gün dendi. Ondan dahada önce firma bizzat ilk hafta kargolamalar biter dedi komik siteEn geç carsamba kargoya verilir demisti uzadı ama sorunsuz gelsin yeter telefon filan etseydin
Kral yoğunluk vardır zaten az çalışanları var diye tahmin ediyorum tekrardan hayırlı olsun.Valla reis ben anlamadım bu işi gerçekten. 1 nisan 21.05 hala hazırlanıyor yazıyor. Bidaha asla kullanmıyacağım bir site gerçekten.