Genel olarak forumlarda olsun şikayet var müşteri hizmetleri iyi ilgilenmiyormusdaha önce donanım arşivi de sistem yayınladı orada gayet güvenilir telefonlada ulaşabilirsin gönlün rahat olsun
Haqqux un ddr5 sistemini psu değişip almayı planlıyorumevet kargoları iyi koruyorlar site nadir fp sistem yapıyor o kadar
7500f rx7600 müGenel olarak forumlarda olsun şikayet var müşteri hizmetleri iyi ilgilenmiyormus
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haqqux un ddr5 sistemini psu değişip almayı planlıyorum
Evet7500f rx7600 mü
alınır 750w yap al derim
valla da-c sistemi istemiştim ertesi günde aradım ben onları montaj sırası var o yüzden zaman alıcak ama demonte yollarsak kargoya yetşitireiliriz dediler tamam dedim ertesi gün öğlen vakti bilgisayar baan gelmişti. hiç 0 dan toplamamıştım pc yi 2.30 saatte oturup toplamıştım keyifliydide bence ilgileniyolar ama eleman yetersizliği bütün firmalarda var 1 kişiye 10 kişilik iş verip her işi sıkıntısız işlemesini beklemeyezsin.Genel olarak forumlarda olsun şikayet var müşteri hizmetleri iyi ilgilenmiyormus
Sistem linkini atabilir misiniz?Genel olarak forumlarda olsun şikayet var müşteri hizmetleri iyi ilgilenmiyormus