Neler Yeni

Çözüldü✓ Gençer Gaming rezilliği mert bayantemur

XQEdward

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ercan
3-4 gün önce mert bayantemurun gençer Gaming ile çıkartmış olduğu 15.000 tl olan sistemini satın aldım ve elime ulaştığı hala bakarmısınız rezillik gençer Gaming pişmanlıktır.
1DEA4CAB-C90B-4E3F-9C7E-43DC821A7E91.jpeg

XQEdward

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açerken videoya aldıysan bu şekilde iade et.
Açarken videoya almadım başıma daha önce hiç böyle bişey gelmedi sürekli bilgisayar aldığım için yine bişey yoktur diye açtım direkt ve bununla karşılaştım bu şekilde ilade edebilirmiyim acaba

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,688
İsim
Kerem Çavuş
i
Açarken videoya almadım başıma daha önce hiç böyle bişey gelmedi sürekli bilgisayar aldığım için yine bişey yoktur diye açtım direkt ve bununla karşılaştım bu şekilde ilade edebilirmiyim acaba
Hiçbir şey demeden iade edebilirsin ama sorun olduğunu sanmıyorum montele kullan bence fiyatı iyidi diye hatırlıyorum

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Sorun çıkartabilirler. Anakartı sabitleyip iade edersen daha iyi olur

NightWish2434

80+ Silver
çalışıyorsa boşver olm

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Nasıl göndermişler bu halde

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erkan Kirlangic
Ben şu an pc topluyorum tüm hazır sistem satan sitelerin şikayetlerini okudum herkes bu tarz sorunlar yaşamış sadece amazonun kendisinden alınan ürünlerde sıkıntı yok ama orasıda pahalıya geliyor

Eğer iade almazlarsa müşteri hizmetlerine bağlanamazsan şikayetvar.com a şikayet et seni arayıp sorunu çözmek isteyecekler ama sen bu pcyi iade ettikten sonra 1-2 hafta sonra tekrar geri gönderebilirler bu tarz dolandırıcılar her yerde artık güvenilir görünen sitelerde bile işin zor umarım şansın yaver gider

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Multi kasa Vettel
Geçmiş olsun, keşke açarken video çekseydiniz.

Ysuflix

80+ Gold
vidalamayı unutmuşlar galbia

Top Bottom