Açarken videoya almadım başıma daha önce hiç böyle bişey gelmedi sürekli bilgisayar aldığım için yine bişey yoktur diye açtım direkt ve bununla karşılaştım bu şekilde ilade edebilirmiyim acabaAçerken videoya aldıysan bu şekilde iade et.
Hiçbir şey demeden iade edebilirsin ama sorun olduğunu sanmıyorum montele kullan bence fiyatı iyidi diye hatırlıyorumAçarken videoya almadım başıma daha önce hiç böyle bişey gelmedi sürekli bilgisayar aldığım için yine bişey yoktur diye açtım direkt ve bununla karşılaştım bu şekilde ilade edebilirmiyim acaba
Sorun çıkartabilirler. Anakartı sabitleyip iade edersen daha iyi olurAçarken videoya almadım başıma daha önce hiç böyle bişey gelmedi sürekli bilgisayar aldığım için yine bişey yoktur diye açtım direkt ve bununla karşılaştım bu şekilde ilade edebilirmiyim acaba
çalışıyorsa boşver olmAçarken videoya almadım başıma daha önce hiç böyle bişey gelmedi sürekli bilgisayar aldığım için yine bişey yoktur diye açtım direkt ve bununla karşılaştım bu şekilde ilade edebilirmiyim acaba
Power switch reset kablolarının pimleri yamulmuş bu şekilde direkt iade etmeyi düşünüyorumi
Hiçbir şey demeden iade edebilirsin ama sorun olduğunu sanmıyorum montele kullan bence fiyatı iyidi diye hatırlıyorum