Neler Yeni

Çözüldü✓ Gençer Gaming rezilliği mert bayantemur

Farway

80+ Silver
Dostum bu mantıkla bakarsak,
İtopya, Sinerji, GencerGaming, Gamegaraj ve GamingGen den alışveriş yapmamamız lazım.
Hepsinde sıkıntı çıkıyor ve normal ama hiçbirinde gençer kadar satışı ve satış sonrası sıkıntılı değil. 11.11 olayı bu rezilliğin arşa ulaşanıdır isteyende araştırabilir. 50 stok pc ye Ram bulamamak, bunu fiyattan düşüp 5800 e pc satmak,sonra o pc leri yollamak için fiyatı milletin tamamlamasını beklemek nasıl bir rezillik seviyesi sana soruyorum. Kargoda pc kaybeden ve bunu telafi etmeyen kaç firma var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevap bile vermedim, boşa yormayın kendinizi. Küçük ergen tayfa bunu anlayacak kapasitede değil.

Şimdi sallayan arkadaşlar ne diyecek acaba merak ediyorum :ROFLMAO:

Dediğim gibi bu ergence tavırları insanımız aşarsa çok şey düzelir, 3 gün sonra sistemi almadan bunlar yeni sistem yolluyor deyip, benzer şeyler görürsek hiç şaşırmamki çıkacak, bu toplum iyi yapılan şeyleri sömürüp, yapılmasını kaldırmak için her şeyi yapıyor.
Diğer sorunlar neden çözülmüyor? Mağazadan direkt kasa almış adam kasada sorun var fanlar bozuk ama adama bizi ırgalamaz neden dediniz?

Kimsenin yaşı ergenliği seni alakadar etmiyor,önce kendi kapınızı süpürün buraya 1 defa sırf güven kazanmak için forumda "Rezillik" diye konu açtığından dolayı 1 kişiye bunu yapacaklarına kaybettikleri kargoyuda telafi edip kargo firmasıyla kendiniz uğraşsaydınız? Burada beni küçültüp ergen demen bile seviyeni kaliteni belli ediyor :) maalesef bu konuda bile sınıfta kaldın git haqquşla 13k ya 1650 li sistem falan çıkart hadi.

Son düzenleme:
Top Bottom