Donanım arşivi ve Gençer gaming bir olarak bir sistem ortaya çıkardırlar (DA C3 satın aldığım sistem) güvenerek aldım 4 temmuz da sipariş ettim 22 temmuz da de elime ulaştı kargolama zaten ap ayrı bir dert neyse sistem elime ulaştı assasins creed vallhalla indirdim hiç bi sorun yoktu 1 veya 2 saat sonra hiç bir hata vermeden oyun donup kapanıyordu grafikleri düşürdüm orta ayarlarda yine 1 saat falan oynadıktan sonra kapandı kendi kendine aradan bi kaç gün geçti normalde pc yi kapattıktan sonra psu nun güç tuşunu kapatırım hep sabah pc yi açmaya çalıştığımda hiç bi şekilde güç gelmedi pc ye bilgisayarcıya götürüp başka bi psu denedik pc çalıştı hiç bi sorun yoktu bilgisayarcı tanıdık olduğu için ondan 500 wattlık psu ödünç aldım bu arada psu yu garantiye göndermek için bekliyorum hafta sonu olduğu için bu seferde bazı oyunlarda cs dying light 2 de renk bozulmaları olmaya başladı nesneler rengarenk oluyo yatay şekilde şerit şerit gök kuşağı gibi renk bozulmaları oluyo kısacası sistemden hiç memnun değilim sistem elime ulaşalı 2 hafta bile olmamıştır ağız tadıyla oyun oynayamadım çok pişmanım aldığım için iade edicem kabul ederlerse.