GENÇER GAMİNGDEN ÜRÜN ALINIR MI?

ErAhmet

80+
Reaksiyon skoru
22
Yeni çıkan hazır sistemi satın aldım. Forumda ve youtube yorumlarında sitenin sıkıntılı olduğunu kargonun çok geç geldiğini kesinlikle alışveriş yapılmayacağını yazan yorumlar okudum. İçime bir kuşku düştü. Sistemide biraz özelleştirip 37k gibi bir tutar ödedim. Sizce iade etmeli miyim.?

Yeni çıkan hazır sistemi satın aldım. Forumda ve youtube yorumlarında sitenin sıkıntılı olduğunu kargonun çok geç geldiğini kesinlikle alışveriş yapılmayacağını yazan yorumlar okudum. İçime bir kuşku düştü. Sistemide biraz özelleştirip 37k gibi bir tutar ödedim. Sizce iade etmeli miyim.?
Ek 400 tl mi ne hızlı kargo için ödeyince 5 günde mi ne gelmişti.

Hazir sistemlerde gecikme normal. En son hazır sistemde 100 adet stok vardı. Bu bilgisayarların toplanması zaman alır. Diğer sorunlar için birsey diyemem.

Şahsen tercih etmeyeceğim bir firma. Satış sonrası desteklerinin yeterli olduğunu düşünmüyorum. PCde sorun çıkmazsa ki düşük bir ihtimal keyfini çıkar.

Şahsen tercih etmeyeceğim bir firma. Satış sonrası desteklerinin yeterli olduğunu düşünmüyorum. PCde sorun çıkmazsa ki düşük bir ihtimal keyfini çıkar.
1 yıl garanti seçeneğini seçtim. Umarım çıkmaz. Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,932
Üyeler
187,119
Son üye
Thenord11
Geri