Neler Yeni

GENÇER GAMİNGDEN ÜRÜN ALINIR MI?

ErAhmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet Er
Yeni çıkan hazır sistemi satın aldım. Forumda ve youtube yorumlarında sitenin sıkıntılı olduğunu kargonun çok geç geldiğini kesinlikle alışveriş yapılmayacağını yazan yorumlar okudum. İçime bir kuşku düştü. Sistemide biraz özelleştirip 37k gibi bir tutar ödedim. Sizce iade etmeli miyim.?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Yeni çıkan hazır sistemi satın aldım. Forumda ve youtube yorumlarında sitenin sıkıntılı olduğunu kargonun çok geç geldiğini kesinlikle alışveriş yapılmayacağını yazan yorumlar okudum. İçime bir kuşku düştü. Sistemide biraz özelleştirip 37k gibi bir tutar ödedim. Sizce iade etmeli miyim.?
Ek 400 tl mi ne hızlı kargo için ödeyince 5 günde mi ne gelmişti.

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Koray Somuncu
Yanıtın için teşekkür ederim. Bende o seçeneği seçtim. İçim ferahladı biraz sağolun. Bekleyip göreceğiz.
400 verip hızlı katgo dediysen pazartesi gönderirler 1 iş gününde hazırlıyolar

AD4129

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ali D
Hazir sistemlerde gecikme normal. En son hazır sistemde 100 adet stok vardı. Bu bilgisayarların toplanması zaman alır. Diğer sorunlar için birsey diyemem.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şahsen tercih etmeyeceğim bir firma. Satış sonrası desteklerinin yeterli olduğunu düşünmüyorum. PCde sorun çıkmazsa ki düşük bir ihtimal keyfini çıkar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet Önal
Şahsen tercih etmeyeceğim bir firma. Satış sonrası desteklerinin yeterli olduğunu düşünmüyorum. PCde sorun çıkmazsa ki düşük bir ihtimal keyfini çıkar.
sadece 2 defa aradık 2sindede açtılar yani 1dk beklemedik telefondma

ErAhmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet Er
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 yıl garanti seçeneğini seçtim. Umarım çıkmaz. Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,019,045
Üyeler
161,542
Son üye