itopya incehesap sinerji hepsinde kutu içerisinde geliyorpaketin içinden fatura çıkmasını bekliyorsan diyer firmalarda da çıkmıyor.fatura mailine geliyor.
Gençerle yaşadığınız kötü bir anı varsa anlatın dinleyelim
o gelen fatura değil e irsaliye,fatura maile geliyoritopya incehesap sinerji hepsinde kutu içerisinde geliyor
yoo faturada geliyor 2 adet şey geliyoro gelen fatura değil e irsaliye,fatura maile geliyor
hocam defalarca alışveriş yaptım fatura falan gelmedi itopyadan,incehesapta gelmiş olabilir bakmam lazım ama itopyada fatura gelmiyor bundan eniminim.yoo faturada geliyor 2 adet şey geliyor
wp yazıp maille taciz edince kesiyorlar. herkes ekmeğinde.fatura kesmiyor mu ooo vergi yok desene sen
ssd sinden monitörüne bilgisayara her şeyin alışverişini yaptım hem mağazadan hem webden fatura geldi banahocam defalarca alışveriş yaptım fatura falan gelmedi itopyadan,incehesapta gelmiş olabilir bakmam lazım ama itopyada fatura gelmiyor bundan eniminim.
1 ay diye bir şey yoktur hayırdır üretim mi yapıyorlar1 günde kargoya veriyorlarsa bence değer 1 ay beklemektense
Açılan foruara bakarsak herkes öyle diyor1 ay diye bir şey yoktur hayırdır üretim mi yapıyorlar
ekstra para almak için yapıyorlar diye düşünüyorum anakartın üzerinde ram işlemci ekran kartını takamıyorlar mıAçılan foruara bakarsak herkes öyle diyor
Peki gelen parçalarda sıkıntı varmıydı? Düşük model veya bozuk parça gibi ?
Faturada vergi namına bir şey yok zaten 16k fiyatı olan RX 6800 e 8-10 k fiyat yazılmış.inşallah öyledir öyle değilse aldığımız ürünlerin vergisini boşa ödüyoruzdur dava eden kazanır bence