geçenlerde denemeye girdim 2 dakika da bir ufak ufak sesler çıkıyordu denemedende çıkamıyorum kaldım öyle su içtim herşeyi ypatım geçmiyor tam denemenin bitmesine 10 dk kala bir ses çıktı ama inanamazsınız sınıf inledi yemin ederim o akdar utanç vericiydi kiDenemelerde ve derslerde karın guruldaması yaşayan varsa ve anısı olan var mı? Çok ciddi bir ortamda nasıl olayı çözdünüz.
Varsa ve geçtiyse nasıl çözdünüz?
Komik yaşadığınız anı varsa anlatın.
bağırdımgeçenlerde denemeye girdim 2 dakika da bir ufak ufak sesler çıkıyordu denemedende çıkamıyorum kaldım öyle su içtim herşeyi ypatım geçmiyor tam denemenin bitmesine 10 dk kala bir ses çıktı ama inanamazsınız sınıf inledi yemin ederim o akdar utanç vericiydi ki
"Z" şeklinde odaklanabildiniz mi hocam?(güncelleme) bugün tekrar denemeye girdim taktiğini buldum olayın duvar kenarına geçin mümkünse bacaklarınız bir tarafa karnınız bir tarafa uzanın nasıl diyim z şekline bürünün rahatlamaya çalışın hiç bir şeyo lmuyor bugün denendi onaylandı
Acıkmışsın hocam(güncelleme) bugün tekrar denemeye girdim taktiğini buldum olayın duvar kenarına geçin mümkünse bacaklarınız bir tarafa karnınız bir tarafa uzanın nasıl diyim z şekline bürünün rahatlamaya çalışın hiç bir şeyo lmuyor bugün denendi onaylandı
bu tek haftalık bir şey değil yemek yiyip gittim yemeden gittim sadece su içerek gittim her seferinde guruldama oluyordu ama ortalama ses çıkartıyordu en çok ses yemek yediğimde çıkmıştı sınıf inlemişti ayt denemesinde erken çıkmak zorunda kalmıştım arkamda ki kız bi bakış atmıştı sanki osurduk sanarsın neyse sadece dediğim pozisyonda rahat olabildim bir tekAcıkmışsın hocam
oldaklanamadım elbette ama o ses olduğu zamankinden daha odaklıydım"Z" şeklinde odaklanabildiniz mi hocam?