Neler Yeni

Karın Guruldaması Yaşayan?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya çok kötü bişey hergün yaşıyorum yanımda da kız oturuyor. Nasıl çözcem bilmiyorum 😒

Mr.Snape

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Eren oruç
Bende de var aynı sorun açlıktan kaynaklı değil daha az önce 2 tabak yemek yedim hala gurul gurul ötüyor. Cidden sinirimi bozuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Emirhan
Denemelerde ve derslerde karın guruldaması yaşayan varsa ve anısı olan var mı? Çok ciddi bir ortamda nasıl olayı çözdünüz.

Varsa ve geçtiyse nasıl çözdünüz?

Komik yaşadığınız anı varsa anlatın.
geçenlerde denemeye girdim 2 dakika da bir ufak ufak sesler çıkıyordu denemedende çıkamıyorum kaldım öyle su içtim herşeyi ypatım geçmiyor tam denemenin bitmesine 10 dk kala bir ses çıktı ama inanamazsınız sınıf inledi yemin ederim o akdar utanç vericiydi ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Emirhan
(güncelleme) bugün tekrar denemeye girdim taktiğini buldum olayın duvar kenarına geçin mümkünse bacaklarınız bir tarafa karnınız bir tarafa uzanın nasıl diyim z şekline bürünün rahatlamaya çalışın hiç bir şeyo lmuyor bugün denendi onaylandı

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
...
(güncelleme) bugün tekrar denemeye girdim taktiğini buldum olayın duvar kenarına geçin mümkünse bacaklarınız bir tarafa karnınız bir tarafa uzanın nasıl diyim z şekline bürünün rahatlamaya çalışın hiç bir şeyo lmuyor bugün denendi onaylandı
"Z" şeklinde odaklanabildiniz mi hocam?

CharlesPolat

80+ Bronze
Acıkmışsın hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Emirhan
Acıkmışsın hocam
bu tek haftalık bir şey değil yemek yiyip gittim yemeden gittim sadece su içerek gittim her seferinde guruldama oluyordu ama ortalama ses çıkartıyordu en çok ses yemek yediğimde çıkmıştı sınıf inlemişti ayt denemesinde erken çıkmak zorunda kalmıştım arkamda ki kız bi bakış atmıştı sanki osurduk sanarsın neyse sadece dediğim pozisyonda rahat olabildim bir tek
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Z" şeklinde odaklanabildiniz mi hocam?
oldaklanamadım elbette ama o ses olduğu zamankinden daha odaklıydım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,029
Üyeler
164,768
Son üye
ubtrack