GENCERGAMING BATTI MI ?

NVIDIAMDINTEL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,159
merhaba aklıma gençergaming firması geldi şu kilolu dayı ile sistem yapan firma :)
sitelerine bugün baktım da hiç hazır sistem kalmamış, hepsini kaldırdılar mı naptılarsa bu firma halen faaliyet gösteriyor mu ?(alışveriş yapan oluyor mu yani)

merhaba aklıma gençergaming firması geldi şu kilolu dayı ile sistem yapan firma :)
sitelerine bugün baktım da hiç hazır sistem kalmamış, hepsini kaldırdılar mı naptılarsa bu firma halen faaliyet gösteriyor mu ?(alışveriş yapan oluyor mu yani)
bayadır gözükmüyor olabilir

Benimde aklıma bugün bu soru geldi. Kasım ayından beridir hazır sistem yayınlamıyorlar ve sitesi hiç güncellenmiyor. Yarın sitelerinde ki canlı desteğe sormak lazım (tabii faaliyet gösteriyorsa).

Benimde aklıma bugün bu soru geldi. Kasım ayından beridir hazır sistem yayınlamıyorlar ve sitesi hiç güncellenmiyor. Yarın sitelerinde ki canlı desteğe sormak lazım (tabii faaliyet gösteriyorsa).
işlemci falan da yok
yeni nesil ekran kartları da yok :D
esnaf pc dükkanına döndüler sanırım

Harbi hiçbir şey kalmamış. 560 TI satarlar yakında

hakan balcı

sanirim evet sosyal medyada faaliyet gostermiyorlarsa bana gore battiklarinin en buyuk gostergesi

Ticaret Sicil Gazetesinden falan sorgulayabilirsiniz , iflasını verdiyse kayıtları vardır devlette. Halka açık.

Ticaret Sicil Gazetesinden falan sorgulayabilirsiniz , iflasını verdiyse kayıtları vardır devlette. Halka açık.
kanka sen bakıp söylermisin bende bir şey çıkmadı yanlış yapmışta olabilirim

kanka sen bakıp söylermisin bende bir şey çıkmadı yanlış yapmışta olabilirim
Ben hiç kullanmadım hesabım falan yok hocam. Hesabı olanlar kullanabilir.

Geri