A 520 m k anakartpazartesi kurulumunu yaptığım sistemde salı ve çarşamba yaklaşık 8-9 saat valo cs go oynadım herhangi bir sorunla karşılaşmadım 3600 de ramler
Bu sistemin aynısı mı sizdekipazartesi kurulumunu yaptığım sistemde salı ve çarşamba yaklaşık 8-9 saat valo cs go oynadım herhangi bir sorunla karşılaşmadım 3600 de ramler
Bu arada şuan cs valo vs kurdum oyunu da açıp yarım saat test ettim ama 2133 mhz değerinde bu test 3600 e alınca sapıtıyorpazartesi kurulumunu yaptığım sistemde salı ve çarşamba yaklaşık 8-9 saat valo cs go oynadım herhangi bir sorunla karşılaşmadım 3600 de ramler
3533 filan yapanlar oldu öyle dene bi istersenA 520 m k anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sistemin aynısı mı sizdeki
Bu arada şuan cs valo vs kurdum oyunu da açıp yarım saat test ettim ama 2133 mhz değerinde bu test 3600 e alınca sapıtıyor
evet hocam videoda tanıtılan sistemin aynısını aldım ben fakat dediğim gibi yanlış ayar yapılmasından da kaynaklanıyor olabilir benim kısa süreli kullanımımda herhangi bi sıkıntı çıkmadıA 520 m k anakart
Bu sistemin aynısı mı sizdeki
Bu arada şuan cs valo vs kurdum oyunu da açıp yarım saat test ettim ama 2133 mhz değerinde bu test 3600 e alınca sapıtıyor
Hocam işte sıkıntı neyse bir yardımcı olsa keşke @GENCERGAMİNGevet hocam videoda tanıtılan sistemin aynısını aldım ben fakat dediğim gibi yanlış ayar yapılmasından da kaynaklanıyor olabilir benim kısa süreli kullanımımda herhangi bi sıkıntı çıkmadı
Başka frekanslara aldın mı hiçHocam işte sıkıntı neyse bir yardımcı olsa keşke @GENCERGAMİNG
Kargon gelince yazarmisin kanka kırık gelmesinden korkuyom bende kargocu gelince bekletip actiricam mecburBaşka frekanslara aldın mı hiç
Yazarım tabii ki ya herkese ertesi gün gelmiş sanırım ama bende daha belge taşıma düzenlenDi diyor bugün yapılmışKargon gelince yazarmisin kanka kırık gelmesinden korkuyom bende kargocu gelince bekletip actiricam mecbur
Knk bende aradım hafta sonları sayılmadan 7-10 iş günü içinde veriyoruz dedi bugün benim 9. İş günümdü kargoya vermişler . Bazı arkadaşlarda anakartı farklı göndermişler ama ondada bilerek öyle gönderdik farkları yok demişlerdi.arkadaşlar bende sistemi özelleştirme yaparak aldım(AGI 1TB NVMe M.2 SSD 7400/5500, Gigabyte B450M K , AMD Ryzen 5 5600) ama kargonuz kaç günde geldi müşteri hizmetlerini aradığımda 5-7 iş günü demişlerdi(şu an 5. iş günü) tekrar aradığımda 7-10 iş günü dediler bide foruma baktığımda bazı arkadaşlara yanlış parça göndermişler başına gelen var mı
kanka acaba kargon gelince yanıtlar mısın nasıl geldi falan diye merak ediyorum da teşekkür ederim şimdidenKnk bende aradım hafta sonları sayılmadan 7-10 iş günü içinde veriyoruz dedi bugün benim 9. İş günümdü kargoya vermişler . Bazı arkadaşlarda anakartı farklı göndermişler ama ondada bilerek öyle gönderdik farkları yok demişlerdi.