Neler Yeni

GencerGaming DA-C2 oyunlarda çökme problemi

roahawks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
sefa uçak
pazartesi kurulumunu yaptığım sistemde salı ve çarşamba yaklaşık 8-9 saat valo cs go oynadım herhangi bir sorunla karşılaşmadım 3600 de ramler

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Batuhan Gürhan
pazartesi kurulumunu yaptığım sistemde salı ve çarşamba yaklaşık 8-9 saat valo cs go oynadım herhangi bir sorunla karşılaşmadım 3600 de ramler
A 520 m k anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistemin aynısı mı sizdeki

Bu arada şuan cs valo vs kurdum oyunu da açıp yarım saat test ettim ama 2133 mhz değerinde bu test 3600 e alınca sapıtıyor

SticKer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murat
A 520 m k anakart

Bu arada şuan cs valo vs kurdum oyunu da açıp yarım saat test ettim ama 2133 mhz değerinde bu test 3600 e alınca sapıtıyor
3533 filan yapanlar oldu öyle dene bi istersen

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sefa
a520 m k anakart alanlar sanırım bu sorunu yaşıyor b450 aldım şahsen yarın deneyeceğim bi sorun yaşamam umarım

roahawks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
sefa uçak
A 520 m k anakart

evet hocam videoda tanıtılan sistemin aynısını aldım ben fakat dediğim gibi yanlış ayar yapılmasından da kaynaklanıyor olabilir benim kısa süreli kullanımımda herhangi bi sıkıntı çıkmadı

SticKer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murat
Kargon gelince yazarmisin kanka kırık gelmesinden korkuyom bende kargocu gelince bekletip actiricam mecbur
Yazarım tabii ki ya herkese ertesi gün gelmiş sanırım ama bende daha belge taşıma düzenlenDi diyor bugün yapılmış

b4ranefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Baran efe
arkadaşlar bende sistemi özelleştirme yaparak aldım(AGI 1TB NVMe M.2 SSD 7400/5500, Gigabyte B450M K , AMD Ryzen 5 5600) ama kargonuz kaç günde geldi müşteri hizmetlerini aradığımda 5-7 iş günü demişlerdi(şu an 5. iş günü) tekrar aradığımda 7-10 iş günü dediler bide foruma baktığımda bazı arkadaşlara yanlış parça göndermişler başına gelen var mı

Lauienn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emin yeşilmen
arkadaşlar bende sistemi özelleştirme yaparak aldım(AGI 1TB NVMe M.2 SSD 7400/5500, Gigabyte B450M K , AMD Ryzen 5 5600) ama kargonuz kaç günde geldi müşteri hizmetlerini aradığımda 5-7 iş günü demişlerdi(şu an 5. iş günü) tekrar aradığımda 7-10 iş günü dediler bide foruma baktığımda bazı arkadaşlara yanlış parça göndermişler başına gelen var mı
Knk bende aradım hafta sonları sayılmadan 7-10 iş günü içinde veriyoruz dedi bugün benim 9. İş günümdü kargoya vermişler . Bazı arkadaşlarda anakartı farklı göndermişler ama ondada bilerek öyle gönderdik farkları yok demişlerdi.

b4ranefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Baran efe
Knk bende aradım hafta sonları sayılmadan 7-10 iş günü içinde veriyoruz dedi bugün benim 9. İş günümdü kargoya vermişler . Bazı arkadaşlarda anakartı farklı göndermişler ama ondada bilerek öyle gönderdik farkları yok demişlerdi.
kanka acaba kargon gelince yanıtlar mısın nasıl geldi falan diye merak ediyorum da teşekkür ederim şimdiden

Top Bottom