Gencergaming kargo sorunu

Hazır sistemlerde maalesef bu durum var, en sağlıklısı arayıp bilgi alman.

Genelde 9 sonra başlar müşteri hizmetleri şimdi ara ulaşırsın muhtemelen

Gencergaming sitesinden hazır sistem aldım 7 iş günü oldu fakat hala kargoya verilmedi @GENCERGAMİNG
Ben 12 13 gün bekledim ancak geldi geldiğinde de anakart vidalarının sadece iki tanesi takılıydı resmen sallanıyordu. Gençer gamingle sorunların daha şimdiden başladı inşallah sistemde sıkıntı olmaz. Eğer olursa geçmiş olsun sana. Ben işlemciyi adamlara geldiği gibi göndermek istedim 3 hafta boyunca uğraştırdılar, neyse gönderdim MÜDÜRÜ 2 3 gün sonra söz geri gönderirim dedi bana 2 hafta sonra gönderdiler. Keşke 3 bin tl daha pahalı alaydım da ince hesaptan alaydım dedirttiler. Kasanın temperli camında 2 tane plastik conta eksik gönderin dedim tamam göndeririz dediler hala beklemedeyim. Tekniseyene götür incelesin dediler 100 tl si bizden dediler hala göndermediler. Hayatımda tanıdığım en rezil firma. İnşallah inşallah sisteminde hiç sorun olmaz.

Ben 12 13 gün bekledim ancak geldi geldiğinde de anakart vidalarının sadece iki tanesi takılıydı resmen sallanıyordu. Gençer gamingle sorunların daha şimdiden başladı inşallah sistemde sıkıntı olmaz. Eğer olursa geçmiş olsun sana. Ben işlemciyi adamlara geldiği gibi göndermek istedim 3 hafta boyunca uğraştırdılar, neyse gönderdim MÜDÜRÜ 2 3 gün sonra söz geri gönderirim dedi bana 2 hafta sonra gönderdiler. Keşke 3 bin TL daha pahalı alaydım da ince hesaptan alaydım dedirttiler. Kasanın temperli camında 2 tane plastik conta eksik gönderin dedim tamam göndeririz dediler hala beklemedeyim. Tekniseyene götür incelesin dediler 100 TL si bizden dediler hala göndermediler. Hayatımda tanıdığım en rezil firma. İnşallah inşallah sisteminde hiç sorun olmaz.
gelsin de bi diğer sorunlar illa çözülür umarım haftaya falan gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,250
Üyeler
197,414
Son üye
Magosa
Geri