Neler Yeni

Gencergaming'den Aldığım Ürünle İlgili Sorunlar müdürden engel yedim

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
EmreE
Merhaba 02/10/2024 tarihinde gencergamingten HAQQUS-GEN XX (DDR5) sistemini aldım ve 3 kez ekran kartı değişimi yaptım 3 kez üretim hatalı ekran kartı gönderildi 22 kasımdan beri wp hatlarından cevap alamıyorum işlerim bilgisayar üzerinden ve bu nedenle ekran kartını tekrar değişime gönderemem çünkü min 20 gün değişim süreci ve 4. kez hatalı ekran kartı gelebilir bugün asusla ekran kartının derecelerini nasıl düşürebilirim diye iletişime geçtim şöyle bişey öğrendim ürüne 3 yıllık garanti yapılmış ve 15/01/2025 tarihinde garantinin ilk yılı bitiyomuş ekran kartı bana 28/11/2024 tarihinde gönderimi sağlandı ekran kartının bu tarihten itibaren 2 yıllık garantisi olması gerekirken asus bana yarın garantinin ilk yılının biticeğini söyledi bunun üzerine kullanılmış olabileceği için benden en son ekran kartının seri nosu olan fatura istendi ama bana böyle fatura gönderilmedi bu olaydan dolayı gencergamingin müdürü furkan beye yazdım furkan beyden güncel faturayı istedim bunun üzerine furkan beyden engel yedim bu konuyla ilgili ne yapabilirim
Cidden allah belasını versin gencer gaming müdürümün çalışanlarının dahil çok sorumsuz bir firma kaç kere sorun yaşadım allah kolaylık versin thhe başvur çok boktan gereksiz bir firma

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak
Cidden allah belasını versin gencer gaming müdürümün çalışanlarının dahil çok sorumsuz bir firma kaç kere sorun yaşadım allah kolaylık versin thhe başvur çok boktan gereksiz bir firma
hocam siz sorunu nasıl çözebildiniz

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,081
İsim
Ömer Murat KARACA
Asus ekran kartı fatura tarihinden itibaren 3 sene garantili hocam. Seri numaradan çıkan eski tarihli garanti ürünün ülkeye ithal edildiğindeki tarihi ve fatura olmadığı zaman o tarihe göre işlem yapıyorlar. faturanız olduğundan fatura tarihi itibari ile 3 sene garantiniz var

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
EmreE
hocam siz sorunu nasıl çözebildiniz
Çözemedimki psuyu garantiye göndermeye çalıştım 3 hafta yanlış kod verdiler en son kodu alabilidim 11 gün oldu daha garantide acayip sorumsuzlar mail atıyorum wp numarası veriyor yazıyorum dönüş yapılmıyor sorduklarıma 2 3 gün sonra cevap geliyor cidden çok kötü bi firma

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,272
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak
Çözemedimki psuyu garantiye göndermeye çalıştım 3 hafta yanlış kod verdiler en son kodu alabilidim 11 gün oldu daha garantide acayip sorumsuzlar mail atıyorum wp numarası veriyor yazıyorum dönüş yapılmıyor sorduklarıma 2 3 gün sonra cevap geliyor cidden çok kötü bi firma
hocam ben garantiye gönderirken full asusla muhatap oldum çünkü bu firmanın süreci uzatıcağını tahmin ediyodum bu son ekran kartını gönderirken gencerden 3 kişiyle iletişime geçtim şikayetvar,wp,insta üçüde farklı tarihlerde kargoya verildiğini yazdı wp hattı 22 kasımdan beri yazmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

arıyorsun faturanı kesmek zorundalar sana tarih verecekler o tarih aralığında faturanı sana iletmezlerse ilk önce ticaret bakanlığı sonrada alo vergiyi ara şikayet et ürün için isede thhye başvur ama ilk faturanı bekle kesinlikle
hocam adamlar güncellenmiş faturayı atmamak için engellediler ilk aldığım fatura mevcut sadece değişim yapıldıktan sonraki faturayı atmadılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada malın yenisi ile değiştirilmesinde komple sistemi söyle ekran kartını değil 3 kere değiştirildi problem devam etti hem bana kullanılmış mal yolladılar hem sorunum çözülmedi bana gelen ürünlerde de problem olduğunu düşünüyorum gibisinden altını doldurursun biraz da sen çakal ol. Ürün de sonuç çıkana kadar sende kalacak sonra leyhine karar çıkarsa kararı uygulamak üzere bilgisayarı göndermen tabii ki de gerekecek.
hocam thhye başvurmak için ödemem gereken para varmı avukat tutmak gerekiyor mu

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,272
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak
:D E-devletten giriş yapıp başvuruyorsun ödemen gereken bir şey yok.
hocam bi arkadaş ticaret bakanlığı sonrada alo vergiyi ara şikayet et bunu yazmış sizce yapmam işe yarar mı biriside tazminat talep edin dedi sizce olabilecek birşeymi

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,272
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
hocam bi arkadaş ticaret bakanlığı sonrada alo vergiyi ara şikayet et bunu yazmış sizce yapmam işe yarar mı biriside tazminat talep edin dedi sizce olabilecek birşeymi
Hiç bir şey anlamadım.

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak
Hiç bir şey anlamadım.
biraz karışık olmuş hocam pardon forumda birisi ticaret bakanlığına şikayet et dedi sizce bi işe yarar mı biriside tazminat iste demiş tazminat verilebilir mi

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,272
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
biraz karışık olmuş hocam pardon forumda birisi ticaret bakanlığına şikayet et dedi sizce bi işe yarar mı biriside tazminat iste demiş tazminat verilebilir mi
Dene :D

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
ismail sağlam
gencerden gecen sene 13000e sistem aldım bi heyecanla kurdum böyle bakışıyoruz aradan bi kaç ay geçti dedim ki satayım şunu ya notebook alayım üniversite için kullanırım yada daha yüksek bir şey alayım
girdim sahibindene çektim fotoları ekledim geldim açıklama yazmaya jeton düştü adamlar bana ürünlerin faturasını kesmediler geç farkettim ama çok sükür sorun yasamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,823
Üyeler
165,241
Son üye
Seliora
Top Bottom