Neler Yeni

Gencergaming'den Aldığım Ürünle İlgili Sorunlar müdürden engel yedim

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak
Hayır şuanki kart sende kalacak sen sorununu yazacaksın 3 kere bana ekran kartı yollandı sorunum devam etti en son gelen kart daha önce kullanılmış asus yetkili servisi bunu onayladı diyeceksin en sonda beni engellediler de tamamdır. Talebinde malın yenisi ile değiştirilmesi olabilir.
hocam dediğinizi yapsam bile yine hatalı ürün gönderebilirler

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Göksel
3 kere farklı kart gönderip hepsinde aynı ısı problemini yaşamanız bence olası değil kartta 2 kabloyuda iyice takıyonuz değil mi

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,272
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
hocam dediğinizi yapsam bile yine hatalı ürün gönderebilirler
Mahkeme kararından sonra bozuk ürün göndermek yemez çünkü tekrar aynısını tekrarlarlarsa bu sefer yaptırımlar devreye girer firma için risk.

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak
3 kere farklı kart gönderip hepsinde aynı ısı problemini yaşamanız bence olası değil kartta 2 kabloyuda iyice takıyonuz değil mi
takıyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mahkeme kararından sonra bozuk ürün göndermek yemez çünkü tekrar aynısını tekrarlarlarsa bu sefer yaptırımlar devreye girer firma için risk.
hocam psu fln yetersiz geliyo olabilir mi thh sürecini farklı biliyorum sizin dediğiniz gibiyse başvurabilirim

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,428
İsim
Muhammed efe
Merhaba 02/10/2024 tarihinde gencergamingten HAQQUS-GEN XX (DDR5) sistemini aldım ve 3 kez ekran kartı değişimi yaptım 3 kez üretim hatalı ekran kartı gönderildi 22 kasımdan beri wp hatlarından cevap alamıyorum işlerim bilgisayar üzerinden ve bu nedenle ekran kartını tekrar değişime gönderemem çünkü min 20 gün değişim süreci ve 4. kez hatalı ekran kartı gelebilir bugün asusla ekran kartının derecelerini nasıl düşürebilirim diye iletişime geçtim şöyle bişey öğrendim ürüne 3 yıllık garanti yapılmış ve 15/01/2025 tarihinde garantinin ilk yılı bitiyomuş ekran kartı bana 28/11/2024 tarihinde gönderimi sağlandı ekran kartının bu tarihten itibaren 2 yıllık garantisi olması gerekirken asus bana yarın garantinin ilk yılının biticeğini söyledi bunun üzerine kullanılmış olabileceği için benden en son ekran kartının seri nosu olan fatura istendi ama bana böyle fatura gönderilmedi bu olaydan dolayı gencergamingin müdürü furkan beye yazdım furkan beyden güncel faturayı istedim bunun üzerine furkan beyden engel yedim bu konuyla ilgili ne yapabilirim
Ram aldım powersupply aldım hepsinde 3 ay eski tarihliydi. Hepsiburada üzerinden almıştım. Ürün kullanıldığından değil disbritör firmadan ayrıldığı tarihe ait olduğunu ve garanti konusunda fatura günümü esas alacaklarını söylemişlerdi. Sende de muhtemelen öyledir. Bu arada hazır sistem aldıysan tüm sistemi istiyorlar garanti için diye biliyorum. Ayrı ayrı alıyorlar mı bilmiyorum.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,272
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
takıyorum hocam

hocam psu fln yetersiz geliyo olabilir mi thh sürecini farklı biliyorum sizin dediğiniz gibiyse başvurabilirim
Bu arada malın yenisi ile değiştirilmesinde komple sistemi söyle ekran kartını değil 3 kere değiştirildi problem devam etti hem bana kullanılmış mal yolladılar hem sorunum çözülmedi bana gelen ürünlerde de problem olduğunu düşünüyorum gibisinden altını doldurursun biraz da sen çakal ol. Ürün de sonuç çıkana kadar sende kalacak sonra leyhine karar çıkarsa kararı uygulamak üzere bilgisayarı göndermen tabii ki de gerekecek.

yerçileği

80+ Bronze
takıyorum hocam

arıyorsun faturanı kesmek zorundalar sana tarih verecekler o tarih aralığında faturanı sana iletmezlerse ilk önce ticaret bakanlığı sonrada alo vergiyi ara şikayet et ürün için isede thhye başvur ama ilk faturanı bekle kesinlikle

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,272
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Ram aldım powersupply aldım hepsinde 3 ay eski tarihliydi. Hepsiburada üzerinden almıştım. Ürün kullanıldığından değil disbritör firmadan ayrıldığı tarihe ait olduğunu ve garanti konusunda fatura günümü esas alacaklarını söylemişlerdi. Sende de muhtemelen öyledir.
Dostum fatura tarihi ne ise garanti süreci o günden başlar distribütör'den çıkış tarihi ile alakası yok konunun.

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak
Ram aldım powersupply aldım hepsinde 3 ay eski tarihliydi. Hepsiburada üzerinden almıştım. Ürün kullanıldığından değil disbritör firmadan ayrıldığı tarihe ait olduğunu ve garanti konusunda fatura günümü esas alacaklarını söylemişlerdi. Sende de muhtemelen öyledir. Bu arada hazır sistem aldıysan tüm sistemi istiyorlar garanti için diye biliyorum. Ayrı ayrı alıyorlar mı bilmiyorum.
ben ekran kartını ayrı gönderdim

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,428
İsim
Muhammed efe
ben ekran kartını ayrı gönderdim
E fatura sitelerinde de gözükmüyor mu peki? Veya belki mail atmışlardır gözünden kaçmıştır belkide bi kontrol et istersen. Büyük firma fatura kesmeme riskine gireceğini sanmam. Zaten kesmemişlerde şikayetini edersin.

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak
E fatura sitelerinde de gözükmüyor mu peki? Veya belki mail atmışlardır gözünden kaçmıştır belkide bi kontrol et istersen. Büyük firma fatura kesmeme riskine gireceğini sanmam. Zaten kesmemişlerde şikayetini edersin.
ilk aldığım faturası var asus benden bu garanti olayını çözmek için son ekran kartı gönderildiği tarihteki güncellenmiş faturayı istediler bunuda firmaya söyleyince engel yedim

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,428
İsim
Muhammed efe
ilk aldığım faturası var asus benden bu garanti olayını çözmek için son ekran kartı gönderildiği tarihteki güncellenmiş faturayı istediler bunuda firmaya söyleyince engel yedim
Evet değişim yapıldığına dair vergi kesmeden fatura çıkarması lazım. 'Değişim ürünü' olduğuna dair. İrsaliye olarak yenisi ile gelmeliydi. Mağazaları sana yakın mı?

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak
Dostum fatura tarihi ne ise garanti süreci o günden başlar distribütör'den çıkış tarihi ile alakası yok konunun.
hocam benimki fatura tarihinden önce thhye bunuda söylemem etki eder mi?

Top Bottom