Neler Yeni

Gencergaming'den Aldığım Ürünle İlgili Sorunlar müdürden engel yedim

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak
gencerden gecen sene 13000e sistem aldım bi heyecanla kurdum böyle bakışıyoruz aradan bi kaç ay geçti dedim ki satayım şunu ya notebook alayım üniversite için kullanırım yada daha yüksek bir şey alayım
girdim sahibindene çektim fotoları ekledim geldim açıklama yazmaya jeton düştü adamlar bana ürünlerin faturasını kesmediler geç farkettim ama çok sükür sorun yasamadım
Satabildiniz mi hocam aldığınız sistemde hatalı ürün varmıydı

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,171
İsim
.
Hatalı ürün yok satmadım sistem bende hala
Hocam satma zaten satıyorsan da söyle hatalı olduğunu bence sen çalışmadığın bir gün uzak bile olsa mağazalarına git anlat.
En en en son THH başvur çünkü 6 ay unutuyorsun başvurunca onlardan savunma falan isteniyor birsürü iş.
Mağazalarına gitmen THH den daha çabuk sürer engel yediysen de farklı numaradan ulaşmaya çalış

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak
Hocam satma zaten satıyorsan da söyle hatalı olduğunu bence sen çalışmadığın bir gün uzak bile olsa mağazalarına git anlat.
En en en son THH başvur çünkü 6 ay unutuyorsun başvurunca onlardan savunma falan isteniyor birsürü iş.
Mağazalarına gitmen THH den daha çabuk sürer engel yediysen de farklı numaradan ulaşmaya çalış
hocam dediğiniz gibi mağazalarına gitsem bile istediğim sonucu alamam forumda thh max 3 ay sürer diyen var muhtemelen thhye başvurucam çünkü firmayla çözemiyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,171
İsim
.
hocam dediğiniz gibi mağazalarına gitsem bile istediğim sonucu alamam forumda thh max 3 ay sürer diyen var muhtemelen thhye başvurucam çünkü firmayla çözemiyorum
Farklı numaradan aramayı denedinmi

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
haro
3 kere aynı kartı göndermediklerinden emin misiniz?

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
haro
hocam kapalı kutuydu seri nolar farklıydı

Belki ekran kartı degil başka bir şeyde sorun var o zaman. 3 tane üst üste pek olası görmedim. Yerinizde olsam iş bilen birisiyle bu konuyu detaylı araştırırdım. Diger pc bileşenlerini iyi inceleyecek bilgili birisi lazım.

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak
Belki ekran kartı degil başka bir şeyde sorun var o zaman. 3 tane üst üste pek olası görmedim. Yerinizde olsam iş bilen birisiyle bu konuyu detaylı araştırırdım. Diger pc bileşenlerini iyi inceleyecek bilgili birisi lazım.
hocam başka bir şeyde sorun olsa ekran kartlarında değişim kabul etmezlerdi diye düşünüyorum detaylı araştırcak yardım edicek insan çevremde yok

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
Görkem
hocam başka bir şeyde sorun olsa ekran kartlarında değişim kabul etmezlerdi diye düşünüyorum detaylı araştırcak yardım edicek insan çevremde yok
sisteminizdeki başka bir problemden dolayı ekran kartları da zarar görüyor olabilir demek istiyor arkadaş
1 gönderin sorunlu olabilir demişlerdir
2 gönderdin yıldırım iki kere aynı yere düşer mi diyip hadi müşteri memnuniyeti diye değiştirelim demişlerdir
ama 3. de artık yeter arkadaş bu kadarda olamaz sorun başka bir yerde diye düşünmüş olabillirler diyor

suç sizdedir demiyorum yanlış anlamayın
ama gerçekten ekran kartına da zarar verebilecek bir durum var mı bilgisayarınızda ona da bakmak lazım

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak
sisteminizdeki başka bir problemden dolayı ekran kartları da zarar görüyor olabilir demek istiyor arkadaş
1 gönderin sorunlu olabilir demişlerdir
2 gönderdin yıldırım iki kere aynı yere düşer mi diyip hadi müşteri memnuniyeti diye değiştirelim demişlerdir
ama 3. de artık yeter arkadaş bu kadarda olamaz sorun başka bir yerde diye düşünmüş olabillirler diyor

suç sizdedir demiyorum yanlış anlamayın
ama gerçekten ekran kartına da zarar verebilecek bir durum var mı bilgisayarınızda ona da bakmak lazım
hocam sistemi aynı firmadan aldım firma veya asus bize kasayı gönderin diye seçenek sunmadılar

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Kenan Çelik
3 kere ekran kartı değiştirebilmiş olmanız bile aslında adamların müşteri memnuniyetine epey önem verdiğini gösterir. Sorun neydi, sıcaklıklar hangi koşulda kaç dereceye çıkıyordu da bu sizi rahatsız etti bilmiyorum. Ama gördüğüm kadarıyla ya sorun yok ya da kaynağı bambaşka olan bir durum için adamları bıktırmışsınız. Ben firmayı çok da haksız bulamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,275
Üyeler
165,321
Son üye
xsyzloll
Top Bottom