Saintes Maries
80+ Bronze
reis onu zannedersem kaldıramazlar. onu kaldırırsa köprü havada durur.Knka gitmemiş ki arkadaki beyaz büyük olanı dedim ben
reis onu zannedersem kaldıramazlar. onu kaldırırsa köprü havada durur.Knka gitmemiş ki arkadaki beyaz büyük olanı dedim ben
Belki dedim olur diye yapay zeka filanreis onu zannedersem kaldıramazlar. onu kaldırırsa köprü havada durur.
Anladım eyw knkamOnu oradan sadece belediye kaldırabilir diye düşünüyorum, ben photoshop'la uğraşıyorum ama bu iş beni çok aşar. Kaldırabilecek biri varsa helal olsun.
Uğraşacam biraz yaparsam atarım.Abim fotosunu çekmiş ama arkada tabela var bunu program ile vs yok edip atabilecek var mı aranızda uğraşanlar vardır illaki böyle şeylerle çok Makbule geçer
Höh onu kaldirmasi imkansiz fotoğrafin yarisi o zaten . Abini daha rahat silerler.Knka gitmemiş ki arkadaki beyaz büyük olanı dedim ben
Hocam baştan fotoğraf yapmamızı istiyorsun kısaca. Fotoğrafin yarısı tabela. Onu kaldırana helal olsun.Knka gitmemiş ki arkadaki beyaz büyük olanı dedim ben