şahin doğan
80+ Platinum
- Konu Sahibi Konu Sahibi
millenicom, arkadaşlarım türknet ve türktelekom kullanıyor.ben şuan aynı sorunu yaşıyorum Turknet mi kullanıyosun?
millenicom, arkadaşlarım türknet ve türktelekom kullanıyor.ben şuan aynı sorunu yaşıyorum Turknet mi kullanıyosun?
O zaman türktelekomun gücü adına.ben şuan aynı sorunu yaşıyorum Turknet mi kullanıyosun?
bu arkadaşı bilmem ama benim arkadaşım turknet kullanıyor.ben şuan aynı sorunu yaşıyorum Turknet mi kullanıyosun?
ve onunda interneti yavaş.bu arkadaşı bilmem ama benim arkadaşım turknet kullanıyor.
TurkNet:ben şuan aynı sorunu yaşıyorum Turknet mi kullanıyosun?
Genel sorun mu var dediği için kendi kullandığım interneti belirttim coker beyTürknet Gigafiber olmayanlar için geçerli herkesin evinde yok malesef
Konum neresi? İstanbul Küçükçekmece türknet gigafiberde sorun yokAz önce kopmalar yaşadım. Gitti geldi internet.
Türknet giga kullanıyorum.
istanbul başakşehir millenicom sorun var.Genel sorun mu var dediği için kendi kullandığım interneti belirttim coker bey
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konum neresi? İstanbul Küçükçekmece türknet gigafiberde sorun yok
BahçelievlerGenel sorun mu var dediği için kendi kullandığım interneti belirttim coker bey
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konum neresi? İstanbul Küçükçekmece türknet gigafiberde sorun yok
O zaman sorun başakşehir mi? Ahahahah çünkü ben de sıkıntı yaşıyorum (ttnet)istanbul başakşehir millenicom sorun var.