General mobie alınır mı

General Mobile alma derim güncelleme gelmiyor bir iki ay sonra donmalar başlıyor çok performanssız bir telefon bende vardı ben geri sattım oyun oynanmaz zaten çok ısınıyor ve takılıyor fpsin her oyunda düşük

General Mobile GM 24 Pro ile Samsung M34 ün fotoğraf çekim kalitesi hakkında fikri olan var mı? Hangisi daha iyi fotoğraflar çeker?

General mobile 22 plus kullanan biri olarak deneyimlerimi aktarayım:
Telefonu yaklaşık 1.5 sene önce aldım. O zamanlar bundan daha iyi bir f/p telefon yoktu. Ana cihazım iphone 12, yedek cihazım gm bu arada. Bir gün şarjdayken telefon aşırı ısınmaya başladı ve brick oldu. Yani işletim sistemi çöktü. Aşırı ısı nedeniyle pili de şişti. Daha öncesinde telefonu yere düşürdüğüm için kasada çatlak vardı.
Ankaradaki gm teknik servise götürdüm, düşürdüğüm için garanti dışında kalmış cihaz. Yapılması talimatını verdim ve 1 gün sonra telim ettiler. Pil,kasa,arka kapak , şarj soketi (gm de kroniktir, discovery zamanından beri aşamadılar şu mevzuyu) değişmiş ve anakart da tamir görmüş. Tüm bu işlemler 900₺ tuttu. Telefonun o zamanki sıfır fiyatı 6k civarıydı. Bence gayet makul.
Kamera vasat. Gece ise rezil. Ekran standart bir lcd. Parlaklık üst süzey değil, ancak geniş olduğu için içerik tüketmek sırf bu genişlikten dolayı keyifli.
Arayüzde çökme yaşamadım ama donma yaşadım. Smart launcher kurdum, o da pek işe yaramadı, öze döndüm. Animasyonları kapattım arayüz kendine geldi.
Bir ana sürüm güncellemesi ile birkaç tane performans güncellemesi aldı. En son geçen ay güvenlik güncellemesi aldı. Yani gm, o eski gm gibi değil. ARa sıra da olsa güncelleme veriyor. Hiç yoktan iyi tabi.

General mobile alacaksanız, elle tutulur tek seçenek phoenix modeli. Ekranı amoled, işlemcisi orta'nın bir tık üstü. Kamera fena değil gibi ( Murat gamsız inceledi , detayına youtubedan bakabilirsiniz. )
Ama ben olsam 15 e gm alacağıma 17ye nothing 2a alırdım.

Geri