Neler Yeni

Genetik bilek inceliği

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Söylemek istemiyorum
genetik olarak saat takılan bileğim ince şimdi ben bilek kasi yapmak istesem kas olurmu burda demek istediğim saat taktigimiz kısımda kas yapmak değil saat takmadigimiz kısımda kas olurmu onu merak ettim

sekmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mert çakır
bi büyüme gerçekleşir ama o saat yerinde fark olacak kadar asla olmaz

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Knk tam olarak neyi sorduğunu anlayamadım. Daha doğrusu saat takmadığımız kısım derken nereyi belirttiğini anlayamadım. Spor yaparsan kolunun nasıl değişeceğini açıklayayım yine de. Örneğin bilek çevren 15cm ön kol kısmın da 30cm. Sen yıllarca spor yapsan da bilek çevren çok az büyür çünkü orada kas yok sadece kemik ve tendonlar var. Onların da çok bir büyüme potansiyeli yok. 15cm bileğin 3-5cm büyür ama 30cm ön kolun belki 30 cm büyür çünkü kas var orada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Söylemek istemiyorum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk tam olarak neyi sorduğunu anlayamadım. Daha doğrusu saat takmadığımız kısım derken nereyi belirttiğini anlayamadım. Spor yaparsan kolunun nasıl değişeceğini açıklayayım yine de. Örneğin bilek çevren 15cm ön kol kısmın da 30cm. Sen yıllarca spor yapsan da bilek çevren çok az büyür çünkü orada kas yok sadece kemik ve tendonlar var. Onların da çok bir büyüme potansiyeli yok. 15cm bileğin 3-5cm büyür ama 30cm ön kolun belki 30 cm büyür çünkü kas var orada.
saat takmadıgımız kısım kırmızı cızdıgım bolge

Ekler

• bilek-kasi-ne-kadar-surede-gelisir.jpg
    bilek-kasi-ne-kadar-surede-gelisir.jpg
    89.9 KB · Hit: 53

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan