Boost Boxx bazı yerlerde ayrı bazı yerlerde PowerBoost altında geçiyor. Belki de PB Boost Boxx alt markasıdırTeşekkürler, o modeli listeden kaldırıyorum.
55 Euro'luk bir model, kötü görünmüyor.
Boost Boxx bazı yerlerde ayrı bazı yerlerde PowerBoost altında geçiyor. Belki de PB Boost Boxx alt markasıdırTeşekkürler, o modeli listeden kaldırıyorum.
Boost Boxx bazı yerlerde ayrı bazı yerlerde PowerBoost altında geçiyor. Belki de PB Boost Boxx alt markasıdır
55 Euro'luk bir model, kötü görünmüyor.
Sinerji Bilgisayar'da birçok farklı PB modeli var. Onlardan biri olabilir.700 Watt Power Boostboxx Power Boost, 80PLUS Gold: Amazon.de: Computer & Accessories
700 Watt Power Boostboxx Power Boost, 80PLUS Gold: Amazon.de: Computer & Accessorieswww.amazon.dePOWER BOOST 600W 80+ Bronze 12mm Fanlı PSU | ITOPYA
POWER BOOST 600W 80+ Bronze 12mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile JPSU-BST-ATX600B ITOPYA'da.www.itopya.com
Dış görünüş olarak benzerler aslında![]()
https://www.incehesap.com/fsp-hv-pro-fsp550-51aac-550w-power-supply-fiyati-46635/ Bu psuyu alsam şimşek falan çaktığında kapanma durumu söz konusu olur mu ?
Benzetemedim açıkçası.![]()
500 Watt BoostBoxx Power Boost, 82% Effizienz, 80 Plus Bronze zertifiziert
Das BoostBoxx 500W PowerBoost 80+ Bronze Edition ist sehr energieeffizientes 500 Watt Netzteil mit hohem 80PLUS® Bronze-zertifiziertem Wirkungsgrad.www.boostboxx.com
Şu an kullandığım psu şimşeğin ışığı sesi duyulmadan pc kapanıyor. Sesten de hızlı ışıktanda.Sanmıyorum, FSP'nin D seviye altı bir PSU'su yok.
Muhtemelen C seviye bir PSU'dur ama bir bilgi bulamadım hakkında.
Öyle öyle yağmur yağdığında pc kapanıyor. 3 sn sonra ışığı ve sesi geliyor.Kâhin bir PSU'ya sahipsin.
100TL bütçem var abi, ne önerirsin?
Öyle öyle yağmur yağdığında PC kapanıyor. 3 sn sonra ışığı ve sesi geliyor.