Oyun Elden Ring tarzı mı açık dünya da boss tarzı yaratıklar mı kesiyoruz?Qna hikayesi soyle 2 tane özel güçlere sahip ikiz vardır bilinmeyen bir tanrıyla vs atarken diğer ikizimi esir tutuluyor bizde başka bir evrende uyanıyoruz paimon diye biriyle tanışıyor paimon çok bilgili olduğu için bize rehberlik ediyor bu oyunda toplam 7 element vardır ateş şu buz elektrik toprak doğa hava. biz ve ikizimizin bu 7 elementtende vardı ama hepsini kaybediyor hikaye ilerledikçe güçleniyoruz. bu arada hikaye hep uzuyor oyunda en fazla 60 seviye oluyorsun bitirdiğinde sadece hikayenin ilerlemesi için bekleyeceksin ama zaten çok uzun sürüyor oyun çok güzel tavsiye ederim ama biraz p2w
Hayır oynanmaz. Dünyanın en sıkıcı oyunu falan. Başka gachalara bakın gacha arıyorsanız. Tamamen overly RNG based bir oyun. Parayı basan bile düdüğü çalamıyor bazen öyle söyleyeyim size. Hikayeside kötü zaten. Diyaloglar sıkıcı. Bir süre sonra dialog skip simulatora dönüyor oyun. Eventler iyi değil. 2-3 event güzeldi sadece oynadığım dönem boyunca.
Youtube'dan bir izleyeyim ben fakat Youtube ful sponsorluk kaynıyor.Ben oynadım çok sıkıcıydı.
Elden Ring nerede bu oyun nerede. Boss tarzı yaratıkla dediğin oyunun hiçbir kısmında zorlanmadığın birbirinin farklı renggi ve elementinden bosslar. 1-2 tane unique boss fight var o kadar. Oyunun en eğlenceli görevi Liyue'nin son hikaye görevi onun dışında başka eğlenceli görev yok. Bosslarda tırt. Bir süre sonra DMG test için kullanıyorsun zaten hepsini. Ha birde, oyunda günlük limitleme var. Oyunu istediğin kadar oynayamazsın para yatırmadığın sürece. Ödülleri toplamak için resin diye bir materyale ihtiyacın var. O da 10 dakikada bir tane geliyor. 20 tane ile Dungeon(domain) ödüllerini alabiliyorsun. Bosslar için 40. Yani günde 4 tane boss drobu anca alırsın.Oyun Elden Ring tarzı mı açık dünya da boss tarzı yaratıklar mı kesiyoruz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Youtube'dan bir izleyeyim ben fakat Youtube ful sponsorluk kaynıyor.
yani evet genelde açık dünyada sandıkların özel eşyaların peşinden gideceksin oyun genellikle git diyalog oku koş adam kes yine koş tirman diyalog dinle bi süre sonra canını sıkacak bu durum 2 yıllık hesabım var ama 1 yılı kesin oynamamisimdir ama bu aralar bağımlılık yaptıOyun Elden Ring tarzı mı açık dünya da boss tarzı yaratıklar mı kesiyoruz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Youtube'dan bir izleyeyim ben fakat Youtube ful sponsorluk kaynıyor.
kesinlikle hakli yorum bu arada inazumadaki raiden kısmı da güzeldi ama liyue son kısım en iyisiElden Ring nerede bu oyun nerede. Boss tarzı yaratıkla dediğin oyunun hiçbir kısmında zorlanmadığın birbirinin farklı renggi ve elementinden bosslar. 1-2 tane unique boss fight var o kadar. Oyunun en eğlenceli görevi Liyue'nin son hikaye görevi onun dışında başka eğlenceli görev yok. Bosslarda tırt. Bir süre sonra DMG test için kullanıyorsun zaten hepsini. Ha birde, oyunda günlük limitleme var. Oyunu istediğin kadar oynayamazsın para yatırmadığın sürece. Ödülleri toplamak için resin diye bir materyale ihtiyacın var. O da 10 dakikada bir tane geliyor. 20 tane ile Dungeon(domain) ödüllerini alabiliyorsun. Bosslar için 40. Yani günde 4 tane boss drobu anca alırsın.