Neler Yeni

Genshin Impact te takım düzeni önerisi

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Şuan elimdekilere göre bi takım düzeni oluşturmamda ve hangi yadigarları kasarsam daha iyi olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim youtube dan videolar izliyorum kendimcede bir şeyler yapıyorum ama yinede tatmin edicek bir hasar veremiyorum bana göre.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-09-01 013412.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-01 013412.png
    957.2 KB · Hit: 36

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan
Şuan elimdekilere göre bi takım düzeni oluşturmamda ve hangi yadigarları kasarsam daha iyi olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim youtube dan videolar izliyorum kendimcede bir şeyler yapıyorum ama yinede tatmin edicek bir hasar veremiyorum bana göre.
Bunun kendi sitesinde millet paylaşıyordu oradan soru sorarsan daha kolay cevap alırsın bence.

lusive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
sekss
Yadigar olarak ben 2 karaktere 5 yıldızlı Gladyatör'ün Zaferi'ni kullanıyorum +20. %35 + %18 ekstra saldırı gücü sunuyor. Element ustalığına göre de basabilirsin örnek Yıldırım kuşunun merhameti. Ekstra elektrik hasarı bonusu vs. Ben olsam bu karakterler arasından Yanfei'yi de kullanırım.

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun kendi sitesinde millet paylaşıyordu oradan soru sorarsan daha kolay cevap alırsın bence.
Sordum ama cevap alamadım ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yadigar olarak ben 2 karaktere 5 yıldızlı Gladyatör'ün Zaferi'ni kullanıyorum +20. %35 + %18 ekstra saldırı gücü sunuyor. Element ustalığına göre de basabilirsin örnek Yıldırım kuşunun merhameti. Ekstra elektrik hasarı bonusu vs. Ben olsam bu karakterler arasından Yanfei'yi de kullanırım.
Ya aslında karakterlerin kullanılabilecek çok özelliği var o yüzden kafa karıştırıcı oluyor biraz yanfei oynaması banada çok zevkli geldi ama sıfırdan yükseltmek için şuanda o kadar zaman ayıramam maalesef

Top Bottom