Lütfen düzeltelim 'biraz' olmayacak oBizde olmaz hukuk olsa bile onu geç arınma gecesi haline döner garanti veriyorum bizim insanımız biraz yobaz
TartışılırSilah yerine eğitim verilmesi gerektiğini düşünüyorum hatta zorunlu eğitim olacak
Olmayacak şeye amin demekten farksız hocam iyi & kötü fark etmez bizim halkımıza uymayacak şeylerin başında bu iş var, devam böyle nasıl olsa memnunlar.Silah yerine eğitim verilmesi gerektiğini düşünüyorum hatta zorunlu eğitim olacak
Kendi haline bırakın diyorsun yani okeyOlmayacak şeye amin demekten farksız hocam iyi & kötü fark etmez bizim halkımıza uymayacak şeylerin başında bu iş var, devam böyle nasıl olsa memnunlar.
@ysf_01 ile videonun yarısını izledik. Gerçekten aşırı kötü bir şehir. Amerikan polisi bir hafta buraya operasyon yapsa tertemiz olur da işte nerede o günler...Gençler bu nasıl bir hastalık ya uyuşturucunun etkisine bakın düşünsenize bizde böyle bir şehir olduğunu neler olurdu hele gece vakti karanlık da
İşte her yere biraz biraz yaysalar bu sorun olmaz.Polisler var orada zaten onlar bu bölgeye toplamış onları
Boşver karışsın oralar bizi ilgilendirmez burada olmasın daİşte her yere biraz biraz yaysalar bu sorun olmaz.
Böyle giderse Bağcılar Esenyurt= PhiladelphiaBoşver karışsın oralar bizi ilgilendirmez burada olmasın da
Beklerim sincana burada bir vadi var ama Ne suç varsa işlenmiştir.Gençler bu nasıl bir hastalık ya uyuşturucunun etkisine bakın düşünsenize bizde böyle bir şehir olduğunu neler olurdu hele gece vakti karanlık da