Sadece bunu demedim diğer sorularıma da cevap vermediğinden konuyu ilgi çekmek ve insanların kafasını şişirmek için açtığın belli oldu. İlk defa cahilliğinden birini engelledim vallahi çok yazık.Adam gelmiş dünya düzse neden kenardan düşmüyoruz dedi
Cidden savunuyor musunuz?Gerçekliği kabul edilince siz napacaksınız
Savunmasam neden kendimi bu duruma düşüreyim hocam. Yani ne düşünüyorsun benim hakkımda tahmin edebiliyorum. Ancak sadece ben değil benim gibi binlerce insan havalı veya aykırı olmak için söylemiyor bunu. Diyorlar ki NASA veya diğer devletler bunu saklayınca ellerine ne geçiyor. Dünya düz ise ve kutupların ardında bambaşka kıtalar var ise bunu gizlemenin en iyi yöntemidir.Cidden savunuyor musunuz?
Kutuplarda 6 ay gece ve 6 ay gündüz olayını nasıl açıklayacaksın?Savunmasam neden kendimi bu duruma düşüreyim hocam. Yani ne düşünüyorsun benim hakkımda tahmin edebiliyorum. Ancak sadece ben değil benim gibi binlerce insan havalı veya aykırı olmak için söylemiyor bunu. Diyorlar ki NASA veya diğer devletler bunu saklayınca ellerine ne geçiyor. Dünya düz ise ve kutupların ardında bambaşka kıtalar var ise bunu gizlemenin en iyi yöntemidir. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben yaklaşık 7 senedir dünyanın düz olduğunu düşünüyorum. Bunca zamandır insanların nasıl körü körüne küre dünyaya bağlı olduklarını gördüğümde şaşırıyorum. Ben açık fikirli bir insanım. Burada bu konuyu açma amacım ne ilgi çekmek ne havalı olmak ne de aykırı davranmak. Eğer siz düz dünya modelini araştırıp (tam anlamıyla araştırmadan bahsediyorum. Çünkü çoğu insan Güneş merkezli küre dünya modelinde sadece küre dünyayı düz olduğunu düşünüyor.) bana oradaki teorileri çürütecek bir şeyler sunsaydınız ben de ona göre düz dünya fikrimin yanlış olduğunu anlardım. Ancak sizin tek yaptığınız "ee o zaman kenarlardan niye düşmüyoruz, böyle cahiller kaldı mı? İlgi istiyor bu, dalga geçiyor bizimle" gibi tartışma dışı sadece agrasif sözlerle bir yerlere varmaya çalışıyorsunuz. Kimileri kendince "düz dünyada yer çekimi, kütle çekim kanunu, mevsimler, gündüz gece gibi kavramlar olamaz" diyor. Üstte de bahsettiğim gibi keşke biraz düz dünya modelini araştırıp ona göre mesajlar yazsanız. Biz Dünya düz derken sadece "aaa eğim gözükmüyor, bu Ameriganın oyunu kesin, dünya düzdür ülen" demiyoruz. Güneş ve ayın hareketi, mevsimlerin oluşumu, yerçekimi ( ya da gerçek haliyle yoğunluk) gibi kavramların düz dünyada da karşılığı var. Size diyorum ki bu karşılıklarına bakın. Aklınıza yatmayan, mantıklı gelmeyen bir şey varsa ona göre tartışalım. Ama siz hala araştırma yapmadan küre dünya modeline göre düz dünyayı yargılıyorsunuz.
NOT:resimler temsilidir. Buzulların ardını görmediğimiz için gerçekliği olmayabilir.
Açıklayamaz, birşeyler uydurur ya da sizi kandırıyolar der. Paraşüt eğitiminde bunun ipini kesip eğitim zaiyatı yazdıracak komutan arıyorumKutuplarda 6 ay gece ve 6 ay gündüz olayını nasıl açıklayacaksın?
Kutuplarda 6 ay gece ve 6 ay gündüz olayını nasıl açıklayacaksın?
Üstte anlattığım şey sizin şu inandığınız şeyden daha mantıklı geliyor banaAçıklayamaz, birşeyler uydurur ya da sizi kandırıyolar der. Paraşüt eğitiminde bunun ipini kesip eğitim zaiyatı yazdıracak komutan arıyorum
Adam paraşütle en fazla kaç metrede olabilir? Buna rağmen nasıl da eğim gözüküyor. Balık gözü lensin amacı budur. Diğer insanlar eğimi görünce aha ya dünya küre işte diye çıkışıyor
Hocam almanız gereken ilaçlar falan var mı acaba?Adam paraşütle en fazla kaç metrede olabilir? Buna rağmen nasıl da eğim gözüküyor. Balık gözü lensin amacı budur. Diğer insanlar eğimi görünce aha ya dünya küre işte diye çıkışıyor
Herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Sizlerin insanlarla böyle dalga geçmesi yüzünden, insanları böyle küçümsemeniz yüzünden dünya hiç bir zaman gerçeğe ulaşamayacak herhaldeHocam almanız gereken ilaçlar falan var mı acaba?
Hocam şuan karanlık çağda yaşamıyoruz bildiğiniz üzere(umarım). İsterseniz bazı yerlerde bu teorinizi yayımlayın bakalım insanlar ne diyecekHerhangi bir ilaç kullanmıyorum. Sizlerin insanlarla böyle dalga geçmesi yüzünden, insanları böyle küçümsemeniz yüzünden dünya hiç bir zaman gerçeğe ulaşamayacak herhalde