Neler Yeni

Gerçekleri Konu Alan Belgesel

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
O zaman Dünya neden farklı? Çünkü bir tek o yaşanabilir diye mi? Dünya gezegen değil mi o zaman? Dediğim gibi, "Dünya düz olsaydı nasıl olurdu; mevsimler, gün doğumu-batımı, nasıl olurdu? sorularının cevaplarını veriyorsun.
Sana ne cevabı vermem laızm? Ben sana açıklıyorum sen diyorsun ki düz olsa nasıl olurdunun cevabını veriyorsun. Düz olabilirmiş demekki. Mevsimler, gece gündüz ve diğer şeylerin de açıklaması var. Ama ne kadar açıklarsam açıklayım diyeceğin şey belli. Dünya düz olsa naısl olurdu? Nun cevabı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizi eğlendirmeye çalışyorsun sanırım:)
Gerçeğe çağırıyorum ama siz eğleniyorsunuz herhalde. Eğleniyorsunuz çünkü tek amacınız küçümsemek ve dalga geçmek

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Sana ne cevabı vermem laızm? Ben sana açıklıyorum sen diyorsun ki düz olsa nasıl olurdunun cevabını veriyorsun. Düz olabilirmiş demekki. Mevsimler, gece gündüz ve diğer şeylerin de açıklaması var. Ama ne kadar açıklarsam açıklayım diyeceğin şey belli. Dünya düz olsa naısl olurdu? Nun cevabı

Gerçeğe çağırıyorum ama siz eğleniyorsunuz herhalde. Eğleniyorsunuz çünkü tek amacınız küçümsemek ve dalga geçmek
Kendini küçümsettiğinin farkında değilsin. Sen eminin animelere de inanıyorsun. Neyse be bu saçma konudan kaçar.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Etiketlemekteki amacın nedir? Açıklar mısın? İlgini çekmiyorsa başka konulara gidebilirsin? Neden moderatoru etiketliyorsun?

Kendini küçümsettiğinin farkında değilsin. Sen eminin animelere de inanıyorsun. Neyse be bu saçma konudan kaçar.
Ben kendimi küçümsemiyorum. Siz dalga geçtikçe ve ezmeye çalıştıkça ne kadar çabalarsam çabalayım sizin gibilerin yanında aykırı kalıyorum

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Etiketlemekteki amacın nedir? Açıklar mısın? İlgini çekmiyorsa başka konulara gidebilirsin? Neden moderatoru etiketliyorsun?

Ben kendimi küçümsemiyorum. Siz dalga geçtikçe ve ezmeye çalıştıkça ne kadar çabalarsam çabalayım sizin gibilerin yanında aykırı kalıyorum
Konu uzarsa başka yerlere gidecek çünkü ayrıca etiketlemem sizi ne ilgilendiriyor?

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger

Besim Tibuk

80+ Gold
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına...

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger

Kadir_1987

80+ Silver
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına...
Shrek'deki Türkçe Dublaj olan sahne geldi gözümün önüne.
tabii ki senin söylediğin daha adaplısı :)

Adap derken? Bi sövmediğiniz kaldı zaten.
Kanka artık bırak ya gerçekten.
Haydi diyelim buradaki insanları ikna ettin eline ne geçecek söyler misin ?
Gören de diyecek ki islamiyete davet ediyorsun.
Sana , bana veya bir başkasına bir faydası yok ki dünyanın şeklinin ;)

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Shrek'deki Türkçe Dublaj olan sahne geldi gözümün önüne.
tabii ki senin söylediğin daha adaplısı :)

Kanka artık bırak ya gerçekten.
Haydi diyelim buradaki insanları ikna ettin eline ne geçecek söyler misin ?
Gören de diyecek ki islamiyete davet ediyorsun.
Sana , bana veya bir başkasına bir faydası yok ki dünyanın şeklinin ;)
Faydası yok diyor. Off of. İnsanları gerçekle tanıştırmak istemek neden bu toplumda çok aşırı linçlenen bir olay. Çünkü gerçeklikten uzak yaşayarak mutlusunuz siz

Besim Tibuk

80+ Gold

Kadir_1987

80+ Silver
Faydası yok diyor. Off of. İnsanları gerçekle tanıştırmak istemek neden bu toplumda çok aşırı linçlenen bir olay. Çünkü gerçeklikten uzak yaşayarak mutlusunuz siz
Dünya'nın şeklinin düz olduğuna inandığın gün'den bugüne kadar hayatın da ne değişti söyle ?

Top Bottom