Gerçekleri Konu Alan Belgesel

O zaman Dünya neden farklı? Çünkü bir tek o yaşanabilir diye mi? Dünya gezegen değil mi o zaman? Dediğim gibi, "Dünya düz olsaydı nasıl olurdu; mevsimler, gün doğumu-batımı, nasıl olurdu? sorularının cevaplarını veriyorsun.
Sana ne cevabı vermem laızm? Ben sana açıklıyorum sen diyorsun ki düz olsa nasıl olurdunun cevabını veriyorsun. Düz olabilirmiş demekki. Mevsimler, gece gündüz ve diğer şeylerin de açıklaması var. Ama ne kadar açıklarsam açıklayım diyeceğin şey belli. Dünya düz olsa naısl olurdu? Nun cevabı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizi eğlendirmeye çalışyorsun sanırım:)
Gerçeğe çağırıyorum ama siz eğleniyorsunuz herhalde. Eğleniyorsunuz çünkü tek amacınız küçümsemek ve dalga geçmek

Sana ne cevabı vermem laızm? Ben sana açıklıyorum sen diyorsun ki düz olsa nasıl olurdunun cevabını veriyorsun. Düz olabilirmiş demekki. Mevsimler, gece gündüz ve diğer şeylerin de açıklaması var. Ama ne kadar açıklarsam açıklayım diyeceğin şey belli. Dünya düz olsa naısl olurdu? Nun cevabı

Gerçeğe çağırıyorum ama siz eğleniyorsunuz herhalde. Eğleniyorsunuz çünkü tek amacınız küçümsemek ve dalga geçmek
Kendini küçümsettiğinin farkında değilsin. Sen eminin animelere de inanıyorsun. Neyse be bu saçma konudan kaçar.

Etiketlemekteki amacın nedir? Açıklar mısın? İlgini çekmiyorsa başka konulara gidebilirsin? Neden moderatoru etiketliyorsun?

Kendini küçümsettiğinin farkında değilsin. Sen eminin animelere de inanıyorsun. Neyse be bu saçma konudan kaçar.
Ben kendimi küçümsemiyorum. Siz dalga geçtikçe ve ezmeye çalıştıkça ne kadar çabalarsam çabalayım sizin gibilerin yanında aykırı kalıyorum

Etiketlemekteki amacın nedir? Açıklar mısın? İlgini çekmiyorsa başka konulara gidebilirsin? Neden moderatoru etiketliyorsun?

Ben kendimi küçümsemiyorum. Siz dalga geçtikçe ve ezmeye çalıştıkça ne kadar çabalarsam çabalayım sizin gibilerin yanında aykırı kalıyorum
Konu uzarsa başka yerlere gidecek çünkü ayrıca etiketlemem sizi ne ilgilendiriyor?

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına...
Shrek'deki Türkçe Dublaj olan sahne geldi gözümün önüne.
tabii ki senin söylediğin daha adaplısı :)

Adap derken? Bi sövmediğiniz kaldı zaten.
Kanka artık bırak ya gerçekten.
Haydi diyelim buradaki insanları ikna ettin eline ne geçecek söyler misin ?
Gören de diyecek ki islamiyete davet ediyorsun.
Sana , bana veya bir başkasına bir faydası yok ki dünyanın şeklinin ;)

Shrek'deki Türkçe Dublaj olan sahne geldi gözümün önüne.
tabii ki senin söylediğin daha adaplısı :)

Kanka artık bırak ya gerçekten.
Haydi diyelim buradaki insanları ikna ettin eline ne geçecek söyler misin ?
Gören de diyecek ki islamiyete davet ediyorsun.
Sana , bana veya bir başkasına bir faydası yok ki dünyanın şeklinin ;)
Faydası yok diyor. Off of. İnsanları gerçekle tanıştırmak istemek neden bu toplumda çok aşırı linçlenen bir olay. Çünkü gerçeklikten uzak yaşayarak mutlusunuz siz

Faydası yok diyor. Off of. İnsanları gerçekle tanıştırmak istemek neden bu toplumda çok aşırı linçlenen bir olay. Çünkü gerçeklikten uzak yaşayarak mutlusunuz siz
Dünya'nın şeklinin düz olduğuna inandığın gün'den bugüne kadar hayatın da ne değişti söyle ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,005
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri