Neler Yeni

Gerçekleri Konu Alan Belgesel

WhoCares

80+ Gold
belgesele gerek yok kapıdan dışarı adım at 10 dakika sonra zaten belgeselin içindeymiş gibi hissedersin :kekw::kekw:

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Küre olmadığını farkettim ve bunun saklanmaya çalıştığını görünce dünyanın düz olduğundan emin oldum
dostum dünyanın düz olduğunu kim neden saklamak istesin peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben neden 17. Katımdan eğimi göremiyorum? Açıklar mısın?
ironiymis,umarım öyledir
arabayla 10 saat yolculuk yaptım yol eğimli olmuyor demekle paralel bu dediğin

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Batuhan Aslan
oha forumda dünyanın düz olduğuna inananlar varmış yok artık daha neler :D

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
ironiymis,umarım öyledir
arabayla 10 saat yolculuk yaptım yol eğimli olmuyor demekle paralel bu dediğin
dostum cevabın hepsini niye almıyorsun. Adam 10 metredeki eğimi gösterip al sana eğim diyor. Ona karşı olarak ironi bir cevap veriyorum. zatenben değil 17. kattan eğimi görmeyi 2164165151654. kat bile olsa eğimin gözükmeyeceğini savunuyorum

stereohearts

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,401
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
dostum cevabın hepsini niye almıyorsun. Adam 10 metredeki eğimi gösterip al sana eğim diyor. Ona karşı olarak ironi bir cevap veriyorum. zatenben değil 17. kattan eğimi görmeyi 2164165151654. kat bile olsa eğimin gözükmeyeceğini savunuyorum
O zaman şarlatansın

Farway

80+ Silver
Arkadaşlar kime ne anlatmaya çalıştığınızı anlamıyorum? Peygamber ebucehile hikmet gösterip söz geçirememiş siz bu adama ne söyleyip ne kanıt gösterseniz boş. Boşverin dünya düz diyin yürüsün aynı yere gelip bir yere düşmediğinde belki anlar. En basiti burj khalifa(Dünyanın en yüksek tepesi) yüzlerce videosu var herkes ayrı ayrı çekmiş bu görüntüleri yakalamış daha neyi idda etmeye çalıştıklarını,neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz orta çağda kiliselser haklıymış galilei yalan söylemiş kilise haklıymış mı diyeceksin?
Ay yuvarlak inanıyor,güneş yuvarlak inanıyor,yıldızlar yuvarlak inanıyor ama kafası düz aga dünyayı inandıramıyorsun ya da inanmamak işlerine geliyor.

bertoni

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ali Soymazoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Pc , Futbol
Steam
https://steamcommunity.com/id/berantoni/
Discord
bertoni#0001
Uygunsuz Dil
Çünkü sen 21. Yüzyılda tartışmaya kapalısın. Bildiklerinin yanlış çıkmasından korkuyor olabilirsin
boş yapmayin dünya öküzün boynuzunun üzerinde sinirlenirse deprem oluuur çooook dikaaat

Arkadaşlar kime ne anlatmaya çalıştığınızı anlamıyorum? Peygamber ebucehile hikmet gösterip söz geçirememiş siz bu adama ne söyleyip ne kanıt gösterseniz boş. Boşverin dünya düz diyin yürüsün aynı yere gelip bir yere düşmediğinde belki anlar. En basiti burj khalifa(Dünyanın en yüksek tepesi) yüzlerce videosu var herkes ayrı ayrı çekmiş bu görüntüleri yakalamış daha neyi idda etmeye çalıştıklarını,neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz orta çağda kiliselser haklıymış galilei yalan söylemiş kilise haklıymış mı diyeceksin?
Ay yuvarlak inanıyor,güneş yuvarlak inanıyor,yıldızlar yuvarlak inanıyor ama kafası düz aga dünyayı inandıramıyorsun ya da inanmamak işlerine geliyor.
Adam hakli böyle andavallar olduktan sonra peygamber efendimiz gelse bu mallar düz der

Ekler

• images - 2022-07-09T223735.537.jpeg
    images - 2022-07-09T223735.537.jpeg
    55.3 KB · Hit: 33

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
boş yapmayin dünya öküzün boynuzunun üzerinde sinirlenirse deprem oluuur çooook dikaaat

Adam hakli böyle andavallar olduktan sonra peygamber efendimiz gelse bu mallar düz der
Bu bile düz dünyadan daha mantıklı.

bertoni

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ali Soymazoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Pc , Futbol
Steam
https://steamcommunity.com/id/berantoni/