dostum dünyanın düz olduğunu kim neden saklamak istesin peki?Küre olmadığını farkettim ve bunun saklanmaya çalıştığını görünce dünyanın düz olduğundan emin oldum
ironiymis,umarım öyledirBen neden 17. Katımdan eğimi göremiyorum? Açıklar mısın?
dostum cevabın hepsini niye almıyorsun. Adam 10 metredeki eğimi gösterip al sana eğim diyor. Ona karşı olarak ironi bir cevap veriyorum. zatenben değil 17. kattan eğimi görmeyi 2164165151654. kat bile olsa eğimin gözükmeyeceğini savunuyorumironiymis,umarım öyledir
arabayla 10 saat yolculuk yaptım yol eğimli olmuyor demekle paralel bu dediğin
O zaman şarlatansındostum cevabın hepsini niye almıyorsun. Adam 10 metredeki eğimi gösterip al sana eğim diyor. Ona karşı olarak ironi bir cevap veriyorum. zatenben değil 17. kattan eğimi görmeyi 2164165151654. kat bile olsa eğimin gözükmeyeceğini savunuyorum
FEyk bu feykkBunda balık gözü lensi yok buna ne diyeceksin?
Yalan bu, bizim tuvalette çektikFEyk bu feykk
boş yapmayin dünya öküzün boynuzunun üzerinde sinirlenirse deprem oluuur çooook dikaaatÇünkü sen 21. Yüzyılda tartışmaya kapalısın. Bildiklerinin yanlış çıkmasından korkuyor olabilirsin
Adam hakli böyle andavallar olduktan sonra peygamber efendimiz gelse bu mallar düz derArkadaşlar kime ne anlatmaya çalıştığınızı anlamıyorum? Peygamber ebucehile hikmet gösterip söz geçirememiş siz bu adama ne söyleyip ne kanıt gösterseniz boş. Boşverin dünya düz diyin yürüsün aynı yere gelip bir yere düşmediğinde belki anlar. En basiti burj khalifa(Dünyanın en yüksek tepesi) yüzlerce videosu var herkes ayrı ayrı çekmiş bu görüntüleri yakalamış daha neyi idda etmeye çalıştıklarını,neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz orta çağda kiliselser haklıymış galilei yalan söylemiş kilise haklıymış mı diyeceksin?
Ay yuvarlak inanıyor,güneş yuvarlak inanıyor,yıldızlar yuvarlak inanıyor ama kafası düz aga dünyayı inandıramıyorsun ya da inanmamak işlerine geliyor.
Bu bile düz dünyadan daha mantıklı.boş yapmayin dünya öküzün boynuzunun üzerinde sinirlenirse deprem oluuur çooook dikaaat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam hakli böyle andavallar olduktan sonra peygamber efendimiz gelse bu mallar düz der
Saçmalamağ ne mantiklisi zaten öyle öküz arada mööö diye ses cikartiyo duymuyor musun?Bu bile düz dünyadan daha mantıklı.