Neler Yeni

Gerçekleri Konu Alan Belgesel

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
Bunda balık gözü lensi yok buna ne diyeceksin?
buna balık gözü yok diyorsan git bi göz doktoruna veya lensler hakkında bilgi edin de gel. 2:10 dk ya bakarsan dünyanın yarısı kara ile kaplı olduğu gözüküyor. halbuki orası new mexico yani değil dünyanın yarısı 100de 1 i etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar kime ne anlatmaya çalıştığınızı anlamıyorum? Peygamber ebucehile hikmet gösterip söz geçirememiş siz bu adama ne söyleyip ne kanıt gösterseniz boş. Boşverin dünya düz diyin yürüsün aynı yere gelip bir yere düşmediğinde belki anlar. En basiti burj khalifa(Dünyanın en yüksek tepesi) yüzlerce videosu var herkes ayrı ayrı çekmiş bu görüntüleri yakalamış daha neyi idda etmeye çalıştıklarını,neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz orta çağda kiliselser haklıymış galilei yalan söylemiş kilise haklıymış mı diyeceksin?
Ay yuvarlak inanıyor,güneş yuvarlak inanıyor,yıldızlar yuvarlak inanıyor ama kafası düz aga dünyayı inandıramıyorsun ya da inanmamak işlerine geliyor.
burj khalifa diyorsun ama keşke normal lens ile çekilmiş fotoları da görsen

10 defaya yakın uçağa binip 40 bin ft'ye çıkmış biri olarak dünya yuvarlak yani özel adıyla geoittir. Kaynak bizzat gözlerim. Ek olarak dünya düzdür demek bütün havacılık faaliyetlerine karşı zıt düşüncedir.
eğer 40 bin ft de eğim gördüysen helal olsun çünkü o yükseklikte eğim felan gözükmez (benim dünya görüşüme göre zaten gözükmez ama sizinkine göre de gözükmez)

Son düzenleme:

Farway

80+ Silver
buna balık gözü yok diyorsan git bi göz doktoruna veya lensler hakkında bilgi edin de gel. 2:10 dk ya bakarsan dünyanın yarısı kara ile kaplı olduğu gözüküyor. halbuki orası new mexico yani değil dünyanın yarısı 100de 1 i etmez

burj khalifa diyorsun ama keşke normal lens ile çekilmiş fotoları da görsen

eğer 40 bin ft de eğim gördüysen helal olsun çünkü o yükseklikte eğim felan gözükmez (benim dünya görüşüme göre zaten gözükmez ama sizinkine göre de gözükmez)
Aynen kanka tüm youtuberlar sırf bizi kandırmak için balık gözü lensle çıkıyorlar yukarı. Ay da düz mü?

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
Aynen kanka tüm youtuberlar sırf bizi kandırmak için balık gözü lensle çıkıyorlar yukarı. Ay da düz mü?
sen gerçekten o videodaki lensin balık gözü olmadığını mı iddia ediyorsun? eğer öyleyse git bir çok fizikçiye ve kamera ekipmanlarıyla ilgilenen insanlara sor

ayrıca sana bir fotoğraf bırakıyorum
Ekran görüntüsü 2022-07-11 000637.jpg

Farway

80+ Silver
sen gerçekten o videodaki lensin balık gözü olmadığını mı iddia ediyorsun? eğer öyleyse git bir çok fizikçiye ve kamera ekipmanlarıyla ilgilenen insanlara sor

ayrıca sana bir fotoğraf bırakıyorum
Alıntıyı görüntüle
Bunu sadece 1 fotoğrwfla mı kanıtlıyorsun? Dostum yani buna neden inanma ihtiyacı duyuyorsun anlamıyorum ki? Güneş yuvarlak bunu kabul ediyorsun ay da öyle yıldızlarda dünya neden düz bunu bu kadar bilimsel kanıt ve doğa olayı varken inkar etmek nedir gözünüzü seveyim sırf farklı gözükmek için komik duruma düşmeyin.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
Bunu sadece 1 fotoğrwfla mı kanıtlıyorsun? Dostum yani buna neden inanma ihtiyacı duyuyorsun anlamıyorum ki? Güneş yuvarlak bunu kabul ediyorsun ay da öyle yıldızlarda dünya neden düz bunu bu kadar bilimsel kanıt ve doğa olayı varken inkar etmek nedir gözünüzü seveyim sırf farklı gözükmek için komik duruma düşmeyin.
Sırf sürüden ayrılanı kurt kapacak diye herkes gibi düşünmek zorunda mısınız gözünüzü seveyim. Gerçekler ortaya çıkınca sizin düşeceğiniz durumu hayal bile edemiyorum

Ya bak abi kesinlikle dünyanın düz olduğuna inanmıyorum ama adam gibi konuşmamışsınızki
Mesela bilgili birkaç arkadaş var açıklıyor

Ardından arkadaşın verdiği cevap şu

Yani sürekli sorulan sorulara onunda bir açıklaması var demekle yetiniyor. Bir kişide açıkla demiyor. Onun yerine andaval diyenmi , alay edenmi trolliyenmi hepsi var .
Ben burdan Heath Ledger e sesleniyorum.
Stereohearts ın yukarıdaki mesajında dediklerini mantıklı birşekilde kaynak vererek açıkla o zaman sana karşı düşüncelerim değişecek
hocam dediğiniz gibi yapacağım ama şuan malumunuz bayram zaten yorgun argın eve geldim. Müsait olduğum zaman (birkaç gün içinde) cevap verebileceğim bütün sorulara cevabımı yazacağım. Ancak size tavsiyem internetten de araştırma ile bulabilirsiniz bu soruların cevabını. İlla benim cevaplarımı beklemenize gerek yok

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
arkadaşlar ben dün dünyacılara saygı duymuyorum. 2x2ye 5 diyene saygı mı duyulur? bence bu arkadaş da prim için açmış konuyu.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
arkadaşlar ben dün dünyacılara saygı duymuyorum. 2x2ye 5 diyene saygı mı duyulur? bence bu arkadaş da prim için açmış konuyu.
Karşısındaki kişiyi dinlemeyen insan bana saygı duymayacakmış o_O

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sen ciddi misin? Yani o kadar saygın, haritacılığın atası olan adamların çizdikleri dünya ve haritalar yalan Coğrafi Keşiflere çıkanlar yalancı ama bu doğru. Güzel çok güzel. Hayatta sana başarılar diliyorum ve böyle şeyler çevrende lütfen söyleme.

Bu ülkenin neden gelişmediği ortada bu ülke Coğrafi Keşif, Rönesans, Reform hareketlerini yaşamadığı için saçma sapan fikirler barındırıyor.

Yüzyıllar önce papaların insanları kandırmak için savunduğu fikri savunuyorsunuz ve bunlar kanıtlanıyor. Tomarla kişiler tarafından kanıtlanıyor ve birisi geliyor dünya düz diyor. Cidden gülmemek elde değil. Bu ülkenin insanı gelişmemeye, gerilemeye çok açık. 👏

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
uzaya beleş çıkmak için girdiğim haller

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru