Neler Yeni

Gerçekleri Konu Alan Belgesel

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
Dünya'nın şeklinin düz olduğuna inandığın gün'den bugüne kadar hayatın da ne değişti söyle ?
Bunun konuyla ilgisi ne? Yani ne dememi bekliyorsun. Hayatım olumlu yönde değişti desem ne olcak olumsuz yönde değişti desem ne olacak?

Kadir_1987

80+ Silver
Bunun konuyla ilgisi ne? Yani ne dememi bekliyorsun. Hayatım olumlu yönde değişti desem ne olcak olumsuz yönde değişti desem ne olacak?
Cevabı zaten kendin veriyorsun !
Nasıl ki ben bu cevabı senden duyduğum da hayatım da birşeyin değişmeyeceği gibi , dünyanın şeklinin farklı oluşu da kimsenin hayatın da birşeyi değiştirmeyecek !
Bence sen hayatına farklılık katacak şeylerin peşinde koşmaya bak çünkü " Dünya "nın umurun da değilsin ;)

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
Cevabı zaten kendin veriyorsun !
Nasıl ki ben bu cevabı senden duyduğum da hayatım da birşeyin değişmeyeceği gibi , dünyanın şeklinin farklı oluşu da kimsenin hayatın da birşeyi değiştirmeyecek !
Bence sen hayatına farklılık katacak şeylerin peşinde koşmaya bak çünkü " Dünya "nın umurun da değilsin ;)
Alkışlıyorum. Dünyanın umrunda olmadığımı anladım. Ama dünya benim umrumda.

Alfha13

80+ Silver
Sana ne cevabı vermem laızm? Ben sana açıklıyorum sen diyorsun ki düz olsa nasıl olurdunun cevabını veriyorsun. Düz olabilirmiş demekki. Mevsimler, gece gündüz ve diğer şeylerin de açıklaması var. Ama ne kadar açıklarsam açıklayım diyeceğin şey belli. Dünya düz olsa naısl olurdu? Nun cevabı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçeğe çağırıyorum ama siz eğleniyorsunuz herhalde. Eğleniyorsunuz çünkü tek amacınız küçümsemek ve dalga geçmek
Bizim dediklerimize de senin verdiğin cevapların hep aynı olduğunu düşünürsek tartışmanın bir yere varmayacağı belli.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
Bizim dediklerimize de senin verdiğin cevapların hep aynı olduğunu düşünürsek tartışmanın bir yere varmayacağı belli.
O zaman konuyu kapatalım. Umarım bir gün gerçeklerin ortaya çıkması dileğiyle

yusuftheayay

80+ Bronze
Düşüncelerin ne oldu peki, nasıl vardın böyle bir şeye?
Kanki düz değil kare bu arada ve dönüyor sürekli, bizim dediğimiz Ufuk çizgisi varya ora kenarları karenin. Dünya dönerken gemi tam oradan geçiyor bu sayede uzaya düşmüyor dünyanın karenin diğer yüzüne geçiyor.
Minecraft niye en gerçekçi oyun sanıyorsunuz siz?

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
2022 yılında hala düz dünyacılar mı var? aynen abim güneş dünyanın etrafında dönüyor. büyük oyun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Arkadaşlar saçma sapan konuşmayın lütfen dünyanın üçgen olduğunu bilmeyen yoktur herhalde.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Beyler kısaca özet geçeyim fotoğraf çekildiği zaman dünya yuvarlaktı sonra galactus dünyaya basınca düz olmuş konu buraya kadar .d

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O zaman konuyu kapatalım. Umarım bir gün gerçeklerin ortaya çıkması dileğiyle
Tartıştığın konunun gerçeklerin ortaya çıkmasını dileyecek kadar gizemli bir konu olduğunu mu düşünüyorsun :D Forumda her gün şu konuyu görmekten bunaltı geldi. Sen "asıl" gerçekleri gör de millet bu kadar sıkıntının içindeyken saçma sapan konularla uğraştırma insanı. Gerçek bir şey görmek istiyorsan hayatını kazanmaya çalış. Biraz hayatı yaşa, tecrübe edin. Bomboş konularla kendi vaktini de milletin vaktini de boşa harcama. Millet nelerle uğraşıyor bu nelerle uğraşıyor. Kimsenin birbirine tahammülü kalmamışken herkesin sıkıntılı olduğu bir dönemde gelip cahil cahil konular açarsan tabi kimsenin umurunda olmazsın. Sonra kendini "aykırı" görmeye başlarsın. Şu zamanda bu kadar boş bir konu görmemiştim. Engeli basın geçin. Sana da düz dünyanda mutluluklar.

Top Bottom