Gerçekleri Konu Alan Belgesel

Umarım ben hayattayken kanıtlanır da bu mevzunun aslı, senin ve senin gibi sadece öğretilenleri konuşanların vereceği tepkiyi merak ediyorum
Dünya düz ise nasıl ileri doğru durmadan rota bozmadan gidersek belli bir yerden sonra aynı yere nasıl geliyoruz ?

Dünya düz ise nasıl ileri doğru durmadan rota bozmadan gidersek belli bir yerden sonra aynı yere nasıl geliyoruz ?
Rota bozmadan aynı yere gelmen imkansız. Hafif bir eğim ile giderek daire şeklinde giderek aynı noktaya varılıyor

Kardeşim benim ya, inanılmaz birisin. Bu insanlar yıllarca flat-earther communitylerinde bulunmuşlar. Ama sen yine de inanırsın düz olduğuna, sadece hayatındakilere sabır diliyorum

Kardeşim benim ya, inanılmaz birisin. Bu insanlar yıllarca flat-earther communitylerinde bulunmuşlar. Ama sen yine de inanırsın düz olduğuna, sadece hayatındakilere sabır diliyorum
Ben ne dersem diyeyim sizin gözünüzde komplocu olarak kalacağım. Ben senin hayatındakilere sabır dileyemiyorum. Çünkü hepiniz aynı sürüdesiniz. Farkınız yok

Rota bozmadan aynı yere gelmen imkansız. Hafif bir eğim ile giderek daire şeklinde giderek aynı noktaya varılıyor
Coğrafi keşifler Ümit burnu hindistanin deniz kıyısı kesici bunlarin hepsi yalan mı onca harita onca fizikçiler garip

Coğrafi keşifler Ümit burnu hindistanin deniz kıyısı kesici bunlarin hepsi yalan mı onca harita onca fizikçiler garip
Hocam rota bozmadan dümdüz gidersen kutuplara varırsın. Ama kutuplardan öteye gidemeyeceğin için ona göre hafif hafif dönersen senin dediğin gibi çıkar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_20220717-140751_Chrome.jpg

Merhabalar; öncelikle dünya düz ise bunu neden bizden gizlesinler, merak ediyorum.

Ayrıca Türksat uyduları bile dünyayı geoit olarak gösteriyor.

Dünya düz olsaydı, bazı coğrafi olaylarda imkansız olacaktı.

Allah başka dert vermesin kardeşim, şimdi dünyanın düz olup olmadığını mı tartışıcaz, hadi orta çağda olsak neyse gel tartışalım diyeceğim de, besbelli ortada olan konuları tartışıp da neden yorulalım onu anlamıyorum.
Aynen ortada abi dünyanın duz oldugunu bilmeyen mi kaldi, ucaklar neden uzaya cikmiyor saniyorsunuz(!) OWJXKRNRLENXKENCKEN

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,238
Üyeler
185,390
Son üye
EarlEastblood
Geri