Neler Yeni

Gerçekleri Konu Alan Belgesel

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Umarım ben hayattayken kanıtlanır da bu mevzunun aslı, senin ve senin gibi sadece öğretilenleri konuşanların vereceği tepkiyi merak ediyorum
Dünya düz ise nasıl ileri doğru durmadan rota bozmadan gidersek belli bir yerden sonra aynı yere nasıl geliyoruz ?

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,662
İsim
Heath Ledger
Dünya düz ise nasıl ileri doğru durmadan rota bozmadan gidersek belli bir yerden sonra aynı yere nasıl geliyoruz ?
Rota bozmadan aynı yere gelmen imkansız. Hafif bir eğim ile giderek daire şeklinde giderek aynı noktaya varılıyor

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,662
İsim
Heath Ledger

Brozac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mert Tunç
Kardeşim benim ya, inanılmaz birisin. Bu insanlar yıllarca flat-earther communitylerinde bulunmuşlar. Ama sen yine de inanırsın düz olduğuna, sadece hayatındakilere sabır diliyorum

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,662
İsim
Heath Ledger
Kardeşim benim ya, inanılmaz birisin. Bu insanlar yıllarca flat-earther communitylerinde bulunmuşlar. Ama sen yine de inanırsın düz olduğuna, sadece hayatındakilere sabır diliyorum
Ben ne dersem diyeyim sizin gözünüzde komplocu olarak kalacağım. Ben senin hayatındakilere sabır dileyemiyorum. Çünkü hepiniz aynı sürüdesiniz. Farkınız yok

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Rota bozmadan aynı yere gelmen imkansız. Hafif bir eğim ile giderek daire şeklinde giderek aynı noktaya varılıyor
Coğrafi keşifler Ümit burnu hindistanin deniz kıyısı kesici bunlarin hepsi yalan mı onca harita onca fizikçiler garip

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,662
İsim
Heath Ledger
Coğrafi keşifler Ümit burnu hindistanin deniz kıyısı kesici bunlarin hepsi yalan mı onca harita onca fizikçiler garip
Hocam rota bozmadan dümdüz gidersen kutuplara varırsın. Ama kutuplardan öteye gidemeyeceğin için ona göre hafif hafif dönersen senin dediğin gibi çıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_20220717-140751_Chrome.jpg

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,662
İsim
Heath Ledger

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Merhabalar; öncelikle dünya düz ise bunu neden bizden gizlesinler, merak ediyorum.

Ayrıca Türksat uyduları bile dünyayı geoit olarak gösteriyor.

Dünya düz olsaydı, bazı coğrafi olaylarda imkansız olacaktı.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Allah başka dert vermesin kardeşim, şimdi dünyanın düz olup olmadığını mı tartışıcaz, hadi orta çağda olsak neyse gel tartışalım diyeceğim de, besbelli ortada olan konuları tartışıp da neden yorulalım onu anlamıyorum.
Aynen ortada abi dünyanın duz oldugunu bilmeyen mi kaldi, ucaklar neden uzaya cikmiyor saniyorsunuz(!) OWJXKRNRLENXKENCKEN

Top Bottom