Neler Yeni

[ Gerçekten ACİLL ] Üzerime yüklü miktarda tarla kaldı

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Merhaba arkadaşlar anneden kalma üzerime yüklü miktarda miras tarla falan kaldı fakat sıkıntım şu ki dayımlar köye girmeme izin vermiyorlar o mallar bizim diye diğer kardeşime de boş imza ile üzerine aldılar bende bundan huylanıp imza atmadım küçük bir araştırma ile üzerime miras kaldığını öğrendim e devlet üzerinden fakat ne tarlaları görebiliyorum ne de köye gidebiliyorum tapuları mevcut haritada yerlerini görebiliyorum fakat işte köye almıyorlar her ne kadar kendilerini ikna etmeye çalışsam dahi bana sert cevaplar verdiler ne yapmalıyım sizce ? yasal olarak tapular üzerimde istersem tapu müdürlüğünden çıkartabilirim sıkıntı yok ama işte hiç bir şekilde ulaşamıyorum bahçelerime ayrıca kendileri yıllardır tarlamı kullanıyorlar ve beni hiç bir şekilde uyarmadılar ta ki ben uyanana kadar öneriniz nedir ?

Basrii

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar anneden kalma üzerime yüklü miktarda miras tarla falan kaldı fakat sıkıntım şu ki dayımlar köye girmeme izin vermiyorlar o mallar bizim diye diğer kardeşime de boş imza ile üzerine aldılar bende bundan huylanıp imza atmadım küçük bir araştırma ile üzerime miras kaldığını öğrendim e devlet üzerinden fakat ne tarlaları görebiliyorum ne de köye gidebiliyorum tapuları mevcut haritada yerlerini görebiliyorum fakat işte köye almıyorlar her ne kadar kendilerini ikna etmeye çalışsam dahi bana sert cevaplar verdiler ne yapmalıyım sizce ? yasal olarak tapular üzerimde istersem tapu müdürlüğünden çıkartabilirim sıkıntı yok ama işte hiç bir şekilde ulaşamıyorum bahçelerime ayrıca kendileri yıllardır tarlamı kullanıyorlar ve beni hiç bir şekilde uyarmadılar ta ki ben uyanana kadar öneriniz nedir ?
Jandarma eşliğinde gidiceksin. Bizimde başımızdan böyle bir şey geçti jandarma komutanı ile gittik arazilerin başına...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arazilerin bulunduğu ilçeye gidiceksin. Büyük ihtimal oraya jandarma bakar, ilçe jandarma karakol komutanlığına gidiceksin ve sorununu anlatacaksın ve tapuları göstereceksin. Gerisi onlarda

2mApoo

80+ Silver
devletin hangi imkanların kullanabilirsen kullan knk. Bir avuç toprağını bile kimseye karşılıksız bırakma. Eğer sen iplemessen , yanan sen olursun. Jandarmayla yada askerle yada savcıyla herneyse gir onlarla. kimse sesini bile çıkaramaz sana.
Hakkın olanı al -gel kardeşim

Basrii

80+ Bronze
Öncelikle arsaların olduğu ilçeye gidip, ilçe jandarma karakol komutanlığına gidiceksin. Ardından durumu ordaki memura anlatacaksın ve tapularını göstereceksin. Arsaların senin üzerine olduğunu, amcaların haksız yere ekip biçip arazilerini gasp ettiğini beyan edeceksin. Ardından şikayetçi olacaksin ve jandarma ile birlikte arsaların başına gidiceksin, ardından amcanlar gelsin bakalım ne yapacaklar?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Tarlayı ekmek için kullanıcaksan bence kullanma çünkü akrabaların sana biraz kinlenmiş gibi ve ekinlerine zarar verebilirler. İyi para ediyorsa satabilirsin veya kira gibi bir şeye verebilirsin. Jandarma polis artık hangisi bakıyorsa onlarla gidip sorunu çözebilirsin.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle arsaların olduğu ilçeye gidip, ilçe jandarma karakol komutanlığına gidiceksin. Ardından durumu ordaki memura anlatacaksın ve tapularını göstereceksin. Arsaların senin üzerine olduğunu, amcaların haksız yere ekip biçip arazilerini gasp ettiğini beyan edeceksin. Ardından şikayetçi olacaksin ve jandarma ile birlikte arsaların başına gidiceksin, ardından amcanlar gelsin bakalım ne yapacaklar?

hocam siz tam olarak ne yaptınız yani sonrası için anlatabilirmisin ?

2mApoo

80+ Silver
Tarlayı ekmek için kullanıcaksan bence kullanma çünkü akrabaların sana biraz kinlenmiş gibi ve ekinlerine zarar verebilirler. İyi para ediyorsa satabilirsin veya kira gibi bir şeye verebilirsin. Jandarma polis artık hangisi bakıyorsa onlarla gidip sorunu çözebilirsin.
bu devirde tarlamı satılır knk.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

herşeyi satıcam hocam ekin ekmekle uğraşamam kendime yeni bir hayat kurucam çok fazla ediyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu devirde tarlamı satılır knk.

mecburen satıcam bro ülkede mal varlığını seven çok

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
herşeyi satıcam hocam ekin ekmekle uğraşamam kendime yeni bir hayat kurucam çok fazla ediyor zaten
Her şeyin hayırlısı olsun hakkınızda. Umarım sorun çıkmaz hayatınızda.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

Basrii

80+ Bronze
hocam siz tam olarak ne yaptınız yani sonrası için anlatabilirmisin ?
Hocam bizim iş çok karışık, bizim araziler sivasta. Dedemin babası eskiden köy ağasıymış ve üzerinde tapu dairesinde bir dünya arazi gözüküyor. Ama sorun şu, araziler çok eski tarihli olduğu için herkes üzerine almaya çalışmış ve bir dünya ortak gözüküyor arsalarda. O yüzden şuanki durumumuzun iyi olması sebebiyle köydeki arazileri bıraktık artık. Tapuyu kolay yoldan alinacaklari üzerimize aldık ve gerisini artık haram zıkkım olsun diyip bıraktık...

Top Bottom