Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7,285
- İsim
- .
Hocam çok basit bir yöntemi var ben uyguluyorum bu yöntemi.9. Sınıfım ve anlaşıldığı üzere okula yeni geçtim sınıftaki çoğu kişiyle yeni tanıştım. Siniftakilerle aram çok iyi çoğu ile muhabbetim var fakat wp grubunda hepsi farklı insanlar oluyorlar. Grupta sürekli alkol muhabbeti dönüyo yaşlar 14. Biri birine söz veriyo ilk seninle alkol alicam diye, biri diğerine. 14'lük öğle arası için süt ve cocopops getiren Muhammed akşam olunca grupta kızlara alkol sözü veriyo 18'e girince ilk seninle icicem fln. Bu muhabbet ilk başta makarasına gibiydi baymıyodu bu arada başından beri katılmadım bu konuya yani konuşmadım hiç çünkü bu yaşta doğru bulmuyorum hatta 18, 28 fark etmeksizin hiç doğru bulmuyorum. Yani kendi aralarında ki muhabbet beni ilgilendirmiyor fakat her gün 36 kişilik sınıf grubunda b!ra muhabbetinin dönmesi artık can sıkmaya, cringe olmaya başladı. Karşı bir şey söyleyince de ağlama fln diyolar. Arkadaş seçiminde zorlanacagim gibi. Onlarla muhabbeti kes diyebilirsiniz fakat konuştuğum hemen hemen herkes konuya dahil. Sizce ne yapayım? Bir keresinde yine bu konu açıldığında bir yiyeceğin bahsi geçmişti. Yine 14'lük arkadaşlarım "bunun da yanında r@kı iyi gider" dediler sonra r@kı mı b!ra mi tartışması açtılar... Sorsan hiç içmemişler ama içenlerden daha iyi biliyorlar. Neyse tartışmaya son vermek adına en iyi süt dedim. Sen agliyon, gibi şeyler dediler. Daha da sesimi çıkartmıyorum çünkü çıkarırsam sert olacak ve kimsenin kalbi kırılsın istemem sonuçta 4sene boyunca yüz yüze bakacağım insanlar. Bize ne vs. diyebilirsiniz içimi dökmek istedim... İyi geceler Donanım Arşivi Forum.
Sınıf grubuna girmiyorum.Yokum grupta.
Okulda da yüzlerine bile bakmıyorum tek başıma takılıyorum.
Bu kadar basit hiç arkadaşım yok kafam rahat.
İşin en güzel yanı ise beni kötü yola götürecek 1 tane bile arkadaşım yok
Son düzenleme: