Neler Yeni

Gerekli ama gereksiz sınıf arkadaşları.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,285
İsim
.
9. Sınıfım ve anlaşıldığı üzere okula yeni geçtim sınıftaki çoğu kişiyle yeni tanıştım. Siniftakilerle aram çok iyi çoğu ile muhabbetim var fakat wp grubunda hepsi farklı insanlar oluyorlar. Grupta sürekli alkol muhabbeti dönüyo yaşlar 14. Biri birine söz veriyo ilk seninle alkol alicam diye, biri diğerine. 14'lük öğle arası için süt ve cocopops getiren Muhammed akşam olunca grupta kızlara alkol sözü veriyo 18'e girince ilk seninle icicem fln. Bu muhabbet ilk başta makarasına gibiydi baymıyodu bu arada başından beri katılmadım bu konuya yani konuşmadım hiç çünkü bu yaşta doğru bulmuyorum hatta 18, 28 fark etmeksizin hiç doğru bulmuyorum. Yani kendi aralarında ki muhabbet beni ilgilendirmiyor fakat her gün 36 kişilik sınıf grubunda b!ra muhabbetinin dönmesi artık can sıkmaya, cringe olmaya başladı. Karşı bir şey söyleyince de ağlama fln diyolar. Arkadaş seçiminde zorlanacagim gibi. Onlarla muhabbeti kes diyebilirsiniz fakat konuştuğum hemen hemen herkes konuya dahil. Sizce ne yapayım? Bir keresinde yine bu konu açıldığında bir yiyeceğin bahsi geçmişti. Yine 14'lük arkadaşlarım "bunun da yanında r@kı iyi gider" dediler sonra r@kı mı b!ra mi tartışması açtılar... Sorsan hiç içmemişler ama içenlerden daha iyi biliyorlar. Neyse tartışmaya son vermek adına en iyi süt dedim. Sen agliyon, gibi şeyler dediler. Daha da sesimi çıkartmıyorum çünkü çıkarırsam sert olacak ve kimsenin kalbi kırılsın istemem sonuçta 4sene boyunca yüz yüze bakacağım insanlar. Bize ne vs. diyebilirsiniz içimi dökmek istedim... İyi geceler Donanım Arşivi Forum.
Hocam çok basit bir yöntemi var ben uyguluyorum bu yöntemi.
Sınıf grubuna girmiyorum.Yokum grupta.
Okulda da yüzlerine bile bakmıyorum tek başıma takılıyorum.
Bu kadar basit hiç arkadaşım yok kafam rahat.
İşin en güzel yanı ise beni kötü yola götürecek 1 tane bile arkadaşım yok :D

Son düzenleme:

DeH$et

80+ Silver
Hocam çok basit bir yöntemi var ben uyguluyorum bu yöntemi.
Sınıf grubuna girmiyorum.Yokum grupta.
Okulda da yüzlerine bile bakmıyorum tek başıma takılıyorum.
Bu kadar basit hiç arkadaşım yok kafam rahat.
İşin en güzel yanı ise beni kötü yola götürecek 1 tane bile arkadaşım yok :D
Hocam bu zihniyetteki kişiler beni kötü yola götüremez ztn tavrım net. Senin yöntem de iyimiş.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
9. Sınıfım ve anlaşıldığı üzere okula yeni geçtim sınıftaki çoğu kişiyle yeni tanıştım. Siniftakilerle aram çok iyi çoğu ile muhabbetim var fakat wp grubunda hepsi farklı insanlar oluyorlar. Grupta sürekli alkol muhabbeti dönüyo yaşlar 14. Biri birine söz veriyo ilk seninle alkol alicam diye, biri diğerine. 14'lük öğle arası için süt ve cocopops getiren Muhammed akşam olunca grupta kızlara alkol sözü veriyo 18'e girince ilk seninle icicem fln. Bu muhabbet ilk başta makarasına gibiydi baymıyodu bu arada başından beri katılmadım bu konuya yani konuşmadım hiç çünkü bu yaşta doğru bulmuyorum hatta 18, 28 fark etmeksizin hiç doğru bulmuyorum. Yani kendi aralarında ki muhabbet beni ilgilendirmiyor fakat her gün 36 kişilik sınıf grubunda b!ra muhabbetinin dönmesi artık can sıkmaya, cringe olmaya başladı. Karşı bir şey söyleyince de ağlama fln diyolar. Arkadaş seçiminde zorlanacagim gibi. Onlarla muhabbeti kes diyebilirsiniz fakat konuştuğum hemen hemen herkes konuya dahil. Sizce ne yapayım? Bir keresinde yine bu konu açıldığında bir yiyeceğin bahsi geçmişti. Yine 14'lük arkadaşlarım "bunun da yanında r@kı iyi gider" dediler sonra r@kı mı b!ra mi tartışması açtılar... Sorsan hiç içmemişler ama içenlerden daha iyi biliyorlar. Neyse tartışmaya son vermek adına en iyi süt dedim. Sen agliyon, gibi şeyler dediler. Daha da sesimi çıkartmıyorum çünkü çıkarırsam sert olacak ve kimsenin kalbi kırılsın istemem sonuçta 4sene boyunca yüz yüze bakacağım insanlar. Bize ne vs. diyebilirsiniz içimi dökmek istedim... İyi geceler Donanım Arşivi Forum.
Aynı muhabbet bizim grupta da vardı ama kızlar yapıyordu (sigara,alkol) sonra ben de dayanamadım bir iki laf ettim gruptan çıktım ve hiç bir şekilde onlarla konuşmadım. Ve bunları yaptım diye bana iftira attılar. O yüzden laf etme. Ya gruptan çık ya da mesajlara bakma,okuma kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor.

Ersan.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ersan
4 sene yüzünde bakmak zorunda değilsin. Bir dilekçeye bakar sınıf değiştirmek.
O kadar kolay bir şey değil kardeşim. Okulda 1 kişi sınıf değiştirse sınıfından memnun olmayan başka kişiler de değiştirmek ister ve idare de öğretmenler de bunun altından kalkamaz. Bu yüzden aynı okul içerisinde sınıf değişikliği çok zor , bir dilekçeyle olacak iş değil ama okulunu değiştirebilir.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Alkol almak için 18 olmaya gerek duyulmadığını anlamaları maksimum 6 ay sürer çocuklar daha :D

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
10. sınıfım aynı şekilde kimseyi sevmiyorum fakat herkesle aram en iyi arkadaşlarından daha iyi fakat kimseyi ne seviyorum ne önemsiyorum.
Hazır konu hortlamışken söyleyeyim.

Bugün okulda hiç tanımadığım biri kantin sırasındayken bana kahve ısmarladı. Ben de ona ısmarladım. Sonra sınıfa çıkarken fark ettim ki sınıfta önümde oturan yakın arkadaşımmış, ilk defa maskesiz görünce tanıyamadım. Ben de diyorum bu samimiyet nereden geliyor.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hazır konu hortlamışken söyleyeyim.

Bugün okulda hiç tanımadığım biri kantin sırasındayken bana kahve ısmarladı. Ben de ona ısmarladım. Sonra sınıfa çıkarken fark ettim ki sınıfta önümde oturan yakın arkadaşımmış, ilk defa maskesiz görünce tanıyamadım. Ben de diyorum bu samimiyet nereden geliyor.
DJPOFEWMOFPEMWFEW
Alp senin kafadan istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,977
Üyeler
167,226
Son üye
ahadovkanan
Top Bottom